Den 11. November 2018 :-)

Den 11. November 2018 

Jeg har allerede lavet en længere tekst om dagen, men her kommer også lige en dagsenergi, for den er nemlig ret relevant.

11 handler om at tage lederskab, gå foran og hjælpe andre mennesker fremad, her med englenes hjælp. Det er en energi der handler om at inspirere og rådgive, men også en energi hvor det er så meget nemmere når vi vælger at bruge englene som hjælpere og tillader at de fjerner de største sten på vores vej eller gør dem mindre, men også at de tager del i arbejdet med at hjælpe andre, så det bliver lettere.

I forhold til November måned, så har vi en energi der handler om at give og hjælpe, gøre en forskel for andre, give ud fra hjertet, respektere menneskers forskelligheder. Der er også fokus på at bruge vores healingsevner der kan komme alle til gode lige fra moder jord og planterne i vores stue og have, til dyrene vi elsker eller menneskene omkring os. Endelig så er der stor fokus på at bruge vores sanser, det kan være i forhold til naturen, men også farver, musik eller nydelse f.eks at gå i køkkenet og være skabende og kreativ.

I forhold til Skorpionens tegn så har vi en power energi, den er stærk, kompromisløs og går altid efter det bedste i en hvilken som helst situation, den holder fast i sit eget, ved hvad den vil, den er perfektionistisk anlagt. Den direkte facon hører til denne energi, lige ud af posen, kalde en spade for en spade og så er der også god jegstyrke i denne energi.

Overordnet en intuitiv energi med fokus på trivsel, udvikling og vækst, fokus ønskes at være på det positive, da energien er følsom og åben. En energi der kan have en stærk kontakt opadtil.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *