Merkur retrograd og en dagsenergi :-)

Ud i det blå – og ind i det blå, her kommer lidt info om Merkur og så en dagsenergi 

Merkur er startet på sin indadrettede periode her den 16/11 som varer omkring 3 uger og her kommer nogle råd til hvordan vi bedst håndterer dette. Merkur er forbundet til vores tanker og kommunikation og energien fra den kommer ud via vores hals og den farve der hører til halsen er den blå farve. Så for at få hjælp til at få de ord ud som vi har brug for, på en måde hvor det også forstås af andre, så kan vi med fordel gøre brug af farven blå.

Der er mange steder vi finder den blå farve som på den blå himmel, derfor er det en god ide at sørge for at komme ud hver dag, også selv om det er gråt derude, for ellers kan de indadvendte energier blive for tunge. Så lys og luft hver dag og er solen fremme så prioriter at komme ud, om det så bare er 10 min, for når du får lys ind igennem dine øjne så løfter din sjæls energi sig. Og så kan du jo selvfølgelig kalde på solens engel samtidig for at få energi til hele dit system.

Men der er andre måder at få blå på, en god ide kan være at meditere på den blå farve, gå med en halskæde med blå sten, gå med blåt tøj og her er det vigtigt at det er foroven, så det kommer op i nærheden af halsen. Tænk blåt, spis blåt, mal blåt, sug den til dig og brug den som din bedste hjælper og som den bedste hjælper til din Merkur, dit udtryk, dine tanker, din økonomi, din IT. Sæt en blå sten ved din computer f.eks.

Nå men vi skal jo også have en dagsenergi og idag har vi den 18. November 2018 og det er en arbejdsdag. Så på med vanten.

18 er en power energi og fordi at der er så meget energi i den så går det ganske enkelt bedst hvis vi sørger for at få den brugt. Så har du projekter, opgaver, husarbejde og andet der venter, så er dagen i dag velegnet til at få gjort noget ved det og dit system vil være lykkelig for at få brugt energien konstruktivt, for ellers kan den nemt hobe sig op og påvirke vores fysik eller psyke. På det indre plan handler 18 om oprydning og afslutning af gammelt karma og ja den foretrækker helt klart at bestige bjerge frem for at gå og hygge sig på engen (billedlig talt)

I forhold til November måned så er der fokus på forandring, nye veje, ideer og muligheder, så hvordan kan du bedst være på forkant med de nye skridt dit liv og du har behov for? En kreativ, skabende, frihedselskende energi, den er sig egen og ja gør helst hvad den har lyst til. Og vil helst være selvstændig og uafhængig.

I forhold til Skorpionens tegn (Og ja Skytten er tæt på, så den vil også kunne mærkes) så har vi en meget åben, sensitiv og følsom energi, en energi hvor det er nødvendigt at tage ekstra vare på os selv, da det der med grænser, sige til og fra kan være en “by i Rusland”. Der er en energi hvor vi kan arbejde med muligheder, men også en energi hvor vi kan være meget påvirkede af vores omgivelser og andre mennesker.
Overordnet er det nødvendigt at tage et øjeblik ad gangen, være i nuet og tage tingene som de kommer 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *