Den 9. Februar 2019 :-)

Den 9. Februar 2019 

Dagen er snart slut, men 9 er en ren mars energi med masser af power og arbejde i, det er ofte en dag hvor du kan være indadvendt og have lyst til at gå ind i din hule eller på anden måde være i dit eget space også hvis du vender dig mere udad eller træner. 9 handler om at få ryddet op enten i det ydre eller indre, at finde sit eget lys og stå stærkt i det. Så gå modigt indad, slip frygten og mød dig selv.

I forhold til februar måneds energi så er der også fokus på aktiviteter og desuden på kommunikation, det kan sagtens være arbejde der skal gøres, men også områder hvor du skal bruge ord og udtrykke noget der ofte kommer indefra.

I forhold til Vandmandens periode så er energien også meget åben i det indre og derfor velegnet til at rejse indad, da du i denne energi er fri for de barrierer og grænser der ellers indimellem kan stoppe dig, her er der fokus på muligheder uden stopklodser. Energien kan godt være sensitiv.

Overordnet en dag med fokus på forandring og nye veje.

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *