Den 17. Februar 2019, en dagsenergi :-)

Den 17. Februar 2019, en dagsenergi  del gerne

For dem af jer der er interesseret i at lære mere, svar meget gerne lige på et par spørgsmål inde i min undervisningsgruppe tak 

https://www.facebook.com/groups/2204705193126620/

17 er en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, bremser og grænser, det giver rigtig mange muligheder, til tider for mange, for energien kan være udfordret omkring at sige fra og sige nej. Her er det temmelig vigtigt at være opmærksom på hel tiden at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere. 17 kan øge sårbarhed og sensitivitet så derfor er det vigtigt at bede om ekstra hjælp og beskyttelse, simpelthen fordi at energien er så pivåben. Det er også vigtigt at være opmærksom på hvad du ønsker dig af livet og sende det ud, så vil du nemmere tiltrække det.

I forhold til Februar måneds energi som har fokus på omverdenen og andre mennesker så er der fokus på forandring, nye veje, nye tiltag, en energi der kan sprudle med ideer og være meget kreativ og utraditionel anlagt. At have frihed til at gøre det som man har lyst til hører til denne energi, da den er meget frihedselskende og selvstændig anlagt, men det er også ret vigtigt at gå efter det bedste forandringer i livet, da du så giver energien retning, så undgår du også nemmere at den laver om på noget i en uønsket retning.

I forhold til vandmandens periode som mere har fokus indadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Har du fokus på smerten ved det du skal slippe eller ser du fremad og glæder dig over plads til det nye. Følg din intuition og fornemmelse, hav tillid til de indre indskydelser og signaler du får, lyt til det der kommer indefra og følg det, også selvom du ikke i første omgang kan se hvorfor. At følge intuitionen er alfa og omega i denne energi.

Overordnet har vi god engleenergi i spil, vi får hjælp hvis vi er åbne for det og kan derfor også nemmere hjælpe andre.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *