Fiskens tegn <3

FISKENS TEGN – del gerne 

Så er vi skiftet stjernetegn og husk at du også kan bruge teksten selvom du er født i et af de andre tegn, da det er dit fødselsdagstal jeg går ud fra  I resten af februar er energien ekstra speciel fordi at den udadrettede (måneden) og den indadrettede(Stjernetegn) energi er ens i grundtallet. F.eks hvis du er født dem 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så vil energien være 6 i forhold til Februar og 15 – 6 i forhold til fiskens tegn, så derfor er der det samme tal i grundenergien.

Jeg valgt at sætte en bekræftelse ind som hjælper med at håndtere energien optimalt, sig sætningen højt dagen igennem alt efter behov 

Det står dig selvfølgelig frit for at lave din egen bekræftelse, men husk at den skal formuleres i nutid og med et positivt ordvalg.

Fiskens tegn 19/2 – 2019 til 19/3 – 2019 

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre eller indadtil som ændrer retning og karakter. Husk også at læse om Februars månedsenergi under det tidligere hjertebillede, da den jo stadig er i spil. Månedsenergien har fokus på den udadrettede energi.

Fiskens tegn er et åndstegn, altså et spirituelt tegn indenfor sjælens numerologi og samtidig et vandtegn indenfor astrologiens verden og vandtegn hører til følelsernes og fornemmelsernes område. Så man kan sige at tegnet overordnet handler om at få kontakt til sin intuition, til sine spirituelle sider via sine følelser, fornemmelser, fantasien og drømmenes verden. Energien er blid, følsom og søgende, har behov for at der er mere mellem himmel og jord, sammenhæng og en dybere mening. Det er bedst at undgå for meget negativitet hvis muligt, medmindre det kan vendes konstruktivt. Og så elsker energien alt der handler om trivsel både i det indre og ydre, at få noget til at vokse, udvikles, skabe vækst.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så hvis du f.eks er født den 13. september så læs under tallet 13 herunder og er du født den 2. Juni så læs under tallet 2.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation og udtryk, der lægges et ekstra plus på på ord og andre former for udtryk, og så meget desto vigtigere er det med konstruktiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Temperament kan godt øges i denne energi. Energien kan gøre dig mere følsom for stemninger og energier fra dine omgivelser og fra andre mennesker så dette kan give behov for ekstra beskyttelse eller at du renser din energi, f.eks. ved at komme ud i naturen eller visualisere at du gennemstrømmes af lys eller vand. Sørg for en god skelne evne i forhold til hvad der er dine egne energier og hvad der er andres. Sanserne forstærkes i denne energi, du får et par ekstra antenner på her og opfanger derfor mere.

Bekræftelse: Jeg kommunikerer nu på bedste vis, jeg er fuldt ud beskyttet og bruger min sensitivitet konstruktivt 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så er det tid til at fokusere på at give slip på det gamle som ikke længere er aktuelt eller brugbart, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med eller skabe fornyelse i forhold til nogle af de relationer du har i dit liv, også i dig selv og dit indre. Slip det gamle så det nye kan komme til. Find tilliden til at når noget slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt. Også selvom du føler at du kommer ud på dybt vand for en stund. Hav tillid til din intuition og den overordnede styring og kraft, lad dine engle deroppe klare tingene for dig, slip viljen lidt og overgiv dig til en højere styring.

Bekræftelse: Jeg giver nu slip og har tillid til at alt løser sig, jeg lytter til min intuition og handler efter den på alle måder

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, fuld af muligheder og alt kan lade sig gøre. Hvis vi ellers kan finde ud af at tage vores kaptajns-kasket på og styre energien mod det optimale og lade det mindre optimale passere. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet og sårbarhed. Vær opmærksom på at det kan være sværere at mærke grænser, sige til og fra. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det og lyt til din intuition, vær åben og modtag det som kommer indefra og tag det med ud i lyset for at dele det med andre. Send den energi ud som du ønsker kommer retur til dig.

Bekræftelse: Jeg går nu efter det bedste, jeg er på alle måder beskyttet og realiserer mit livsformål 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde din kraft, lære at stå og gå ind i dit eget lys i stedet for at søge hjælpen hos andre. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så bruger din indre styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Følg dit eget også selvom du gør noget andet end dine omgivelser, stå ved dig selv på en konstruktiv måde. Nu skal der ydes for at kunne nydes, der skal arbejdes igennem her.

Bekræftelse: Jeg går nu ind i min indre kraft, jeg står stærkt og urokkeligt og finder alle ressourser i mit indre 

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden så kommer der power på, en stærk solenergi krydret med noget Marsenergi, der er meget vitalitet og handlekraft i den, meget dynamik og også god jeg styrke. her ved du klart hvad der er rigtigt og forkert, også selvom andre er uenige. Energien kan give en vis optimisme, men kan også betyde at du bliver mere direkte af natur, at du viser direkte hvem du er og hvad du står for og så må andre tage dig som du er eller ej. Lige ud af posen. Der er fokus på orden og perfektionisme i energien, og også gode lederevner, du går efter det optimale i alt hvad du fokuserer på, og kompromisser kommer meget nødigt på tale. Også selvom du skal gøre arbejdet alene og klare opgaverne selv. Solen kan være meget vigtig for dig i denne periode, så kom ud i den når den er der.

Bekræftelse: Jeg er stærk i mig selv og følger det som føles rigtigt for mig, jeg vælger på alle måder det bedste 

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så går du ind i en balanceenergi som retter fokus på dine opgaver, og på din indre harmoni. Den vil spørge dig om du er i balance i livet og er der hvor du vil være, om du har fundet dit ståsted, der hvor du hører hjemme eller om noget skal korrigeres eller rettes ind. Energien kan gøre dig mere følsom og svingende og din indlevelses og indfølingsevne i forhold til andre vil forstærkes rigtig meget. Der er meget glæde og kærlighed i energien, som gerne kommer andre til gode. Det er vigtigt i denne energi at have dig selv med, bevare din centrering så du undgår at komme væk fra dig selv, flyde ud i andre. Det er bedst at undgå ekstremer i denne energi på grund af dens svingende natur.

Bekræftelse: Jeg er nu i fuldstændig balance med mig selv, jeg er et med glæden og kærligheden og i flow med livet 

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så sættes målrettes energien, du vil se på hvor du vil hen, fokusere på dine mål, du vil strukturere og få system i tingene, skabe overblik. Energien er beskyttende af natur så den hjælper dig til kun at lukke de mennesker og energier ind som du føler for, og til at afgrænse dig hvor der er behov og desuden øger energien din loyalitet overfor dine nærmeste men også de nære områder af dit liv. Du vil kunne lide at arbejde med detaljer i denne energi, da den også er perfektionistisk af natur og giver dig lyst til at der er orden i sagerne, styr på tingene. Der er også fokus på samspillet med andre i denne energi, på at prioritere det som er vigtigt, skabe overblik.

Bekræftelse: Jeg skaber nu orden og overblik der hvor der er behov, jeg prioriterer mine nærmeste og beskytter mig der hvor det er nødvendigt 

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så går du ind i en meget blød og blid, spirituel energi, et engletal. Det er samtidig et tal der kræver at du har en god balance, fordi at det er følsomt, svingende og indlevelsesevnen er meget stærk i det. Du vil i dette tal kunne give dig selv fuldt ud til hvad du fokuserer på, hvad enten det er mennesker eller projekter. Der kan være meget kreativitet i tallet, det er kunstnerisk anlagt. Du skal dog være obs på hvilke mennesker du omgiver dig med og undgå dem som gerne vil tappe af din energi, men ikke er åbne for forandring eller for at give noget igen. Undgå dem og brug i stedet energien på at skabe forandring, arbejde med ideer og gode tiltag, gode mennesker der er åbne for ændringer. Og træk naturligvis på dine engles hjælp i alt dette, de hjælper dig til din balance og at se hvad du skal bruge din energi på.

Bekræftelse: Jeg er nu et med den skabende energi, jeg er kreativ og holder samtidig min balance i forhold til andre mennesker, jeg giver og modtager på bedste vis 

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så handler det om kommunikation, bevægelse og aktivitet. Denne energi er særlig velegnet hvis du arbejder med rådgivning, undervisning eller andet hvor der det er vigtigt med en god dialog og et godt samspil med andre. Energien evner både at lytte og tale, fokus er lige så meget på andre som på dig selv, det er selve kontakten det handler om. Der er også godt overblik i energien, derfor kan den også være god til skriftligt arbejde, skrive en bog, kommunikere på skrift, kanalisere på skrift, lave bekræftelser på skrift eller andet. Samtidig kan energien sørge for god aktivitet og give flere eller nogle gange mange bolde i luften så vær lige selv obs på om du har behov for at geare ned indimellem for at holde balancen, pauserne skal du selv sørge for. Så husk at koble fra, slappe af ved behov, det er en følsom fiskeperiode vi er i.

Bekræftelse: Jeg kommunikerer nu i samspil med andre, jeg både lytter og svarer, jeg er også i god aktivitet og mestrer flere bolde i luften på bedste vis 

Silicia Kirsten Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *