Den 28. Februar 2019 :-)

Den 28. februar 2019 

Så er det sidste dag med dobbelte energier i denne omgang, fra i morgen har vi nye månedsenergier i spil.

28 er en åben og grænseløs energi med fokus på samspillet med andre, men energien er samtidig også stærk og rummer gode lederegenskaber, en rigtig solenergi. Der er perfektionisme i denne energi, den går efter det bedste og mest optimale i alt hvad den er i berøring med.

I forhold til februar måned, den udadrettede energi så har vi en givende, rummelig omsorgsenergi, det handler om at have hjertet på rette sted med plads til andre menneskers forskelligheder. Sanserne er aktive og stærke i denne energi, som også kan rumme gode healingsevner.

I forhold til Fiskens periode, den indadrettede energi så har vi en forstærket kommunikationsenergi, meget stærke sanser, så stærke så der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så her er det ekstra vigtigt at kommunikere positivt. Øget sensitivitet og en evne til at mærke omgivelsernes energier er også i spil, hvilket kan give behov for at rense og nulstille energien, være alene for at kunne blive ren i sin egen energi igen.

Overordnet så holder energien os i nuet, fokus er på det enkle og på at arbejde med detaljer.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *