Undervisning :-)

Så starter min undervisning, der er ingen grund til at vente 

Undervisningen vil være for dem som er i denne gruppe

https://www.facebook.com/groups/2204705193126620/

Og dette er første TEMA.

LÆR AT LAVE DIN EGEN SJÆLSSTJERNE 
TEMA 1

Så faldt første tema på plads her til morgen, allerede før jeg var vågen myldrede tankerne rundt. I går aftes bad jeg englene om hjælp til hvordan jeg skulle gribe det an så “here we go”

Så du skal simpelthen lære hvordan du sætter din egen stjerne op med navne, planeter, stjernetegn, fødselsdag livsvejsenergi, sjælskerneenergi, livsopave etc, du får al materiale og praktisk hjælp fra mig til at gøre det, det bliver rigtig spændende kan jeg godt love dig.

Det betyder i praksis at du skal lære at bruge alfabetet, lære at anvende et astrologiprogram, men bare rolig alt det får du hjælp til, du får al det nødvendige materiale og info. Jeg udleverer skriftligt materiale, du kan stille alle de spørgsmål du vil og der vil være mulighed for en snak via messenger, telefon eller hvis det skal være på skrift i chat eller email.

MEN jeg åbner allerede for materiale den 5. Marts 2019, så det betyder at undervisningsgruppen fra den dato kun er for dem som er tilmeldt tema 1, så du skal være hurtig hvis du vil være med 

Det betyder også at du fra start af får alle hemmelighederne og resten af mit forløb med de andre temaer handler om at bruge dem  og bygge ovenpå.

Er du med? 

Hvofor den 5. marts. Jo for der starter Merkur med at gå retrograde, det er I nok mange der efterhånden har hørt om. På nogle punkter kan den være en drillepind, men noget den er rigtig god til er netop undervisning. Og eftersom at gruppen blev født den 5. Februar så følger den tallet 5 

Hvis du skal med på vognen så er det nu, for fremover så vil undervisningsgruppen være for dig som er interesseret i at lære en masse om dig selv via mit forløbog de mennesker som du omgiver dig med, for denne form for numerologi er ganske unik og et virkelig kraftfuldt værktøj.

Tilmelding og pris. Prisen bliver for alle. men fordi jeg kan gøre det over internettet og facebook så kan det være på den måde og åbner for at flere kan komme med og på den måde kan jeg dele denne specielle numerologi-form med alle jer som har behov for den og jer som er nysgerrige efter at lære.

Hvor længe varer TEMA 1. En varighed på 3 uger er realistisk, for det er vigtigt også at få den her grundlæggende træning ind på rygraden.

DER ER ÅBEN FOR TILMELDING 

Skriv herunder eller i messenger til mig at du vil være med.

Betaling: 500 kr til mobil pay 30355332 eller konto overførsel til 9388 0000649473.

Ses vi 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *