Marts 2019, ny månedsenergi :-)

Marts måned 2019 

Marts måned og dermed slut med dobbelte energier, en intens periode er ovre for denne gang.

Vi er gået ind i Marts måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker, den udadrettede energi. Så er du født den 30, juni så læs under 30 og er du født den 27 dec så læs under 27 i teksten.

Marts er en målrettet energi, lysten til at sætte sig nye mål vågner i takt med foråret, der kommer fokus på detaljerne, på de små ting og ens overblik vokser i takt med lyset. Indre erkendelser kommer frem i lyset og blander sig med viden vi har lært, visdom og viden forenes for at gøre det brugbart. Fokus er også på det nære og ens nærmeste og på at beskytte det som er vigtigt.

Husk også at læse under det tidligere hjertebillede ud fra fiskens tegn, den indre påvirkning som stadig er i fuld gang de næste tre ugers tid ca.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, da det er månedsenergien ud fra vores personlige tal.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året,så åbner energien sig, følsomhed og intuition øges og det som sættes i fokus er trivsel, udvikling og vækst, alt det som handler om det positive og konstruktive. Det betyder også at negativitet helst undgås, medmindre det kan vendes til noget positivt og konstruktivt og det kan være sværere at håndtere konflikter da vi egentlig helst bare vil have det så godt som muligt. Da energien er meget intuitiv, så kan det opleves som om at der er en god kontakt opadtil, at energien åbnes i forhold til spirituelle områder og erkendelser 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed at lade det mindre optimale passere. Så det er vigtigt med en god styring i energien, at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, og undgå at sende den ud i uønskede retninger. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned,så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet til at turde stå i din egen kraft, selvom dine omgivelser måske ikke forstår dig. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug i stedet din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien har en del tempo på, den ruller derud af og kan give en følelse af at det hele går temmelig stærkt. Her er det vigtigt at tage styring i energien og lede den mod glæde og flow og i retning af det som løfter energien, også for at undgå stress, negativitet og det som kører energien i bund. Der er gode lederevner i denne energi og så er den perfektionistisk, den går efter det bedste i alting 

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, f.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Tallet kaldes også den fredelige krigers tal, som ser livets udfordringer som mulighed for udvikling af evner og til frigørelse af kraft for at kunne udføre sine opgaver. Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget ændres 

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så sættes tempoet ned, der kommer mere ro på, energien har det bedst med at flytte sig gradvist, et skridt ad gangen og det er vigtigt at være i nuet, være til stede. Der skal også arbejdes i dybden i detaljer, energien er grundig af natur, men alting skal have sin tid og hellere øve lidt ekstra på opgaver, så vi er sikre på det bedste resultat. Når noget skal bygges op, så er det bedst at det får den tid der er behov for, det giver det bedste resultat, også selvom der går lidt længere tid. Så er der også tid til at bryde det ned som ikke længere tjener noget formål, det kan være de gamle mønstre der skal sorteres i 

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg også for gode energier omkring dig 

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god periode til at sætte ord på det du ønsker 

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så går du en i en meget følsom forstærket kommunikationsenergi hvor der lægges et ekstra plus på ord og sanser, så du skal være ekstra opmærksom på hvad du siger, men også hvilken energi der ligger i det du siger. Energien er uden filter så du kan opleve at du mærker omverdenens, andre menneskers, sågar jordens energier hvis du er følsom nok, så husk at tage tid til ro indimellem og rense og nulstille din energi. Pas på dig selv psykisk og hold dig til dem som har en lys og let energi så vidt muligt. Bed dine engle om ekstra beskyttelse, da du kan være meget følsom 

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *