Merkur retrograd :-)

Merkur retrograde 

Så er vi ved at være nået til den første gang i år hvor Merkur går retrograd, det gør den som regel tre gange hvert år og den starter med at gå fuld retrograde fra i morgen aften, den 5. Marts, men har allerede været i det der skaldes skyggen i et par uger. Den vil være retrograd indtil den 28. Marts, hvor den så vil være på vej ud et par uger (det der kaldes skyggen) men det vil helt sikkert kunne mærkes fra den 28.

Og ja eftersom at det betyder at energien vender indad omkring tanker og kommunikation, så er der også der vi skal være opmærksomme og kan have brug for ekstra hjælp. Netop fordi at der er fokus på kommunikation er det også derfor at Merkur kan påvirke IT som jo altså som regel er diverse kommunikationslinjer ud i verden og imellem forskellige apparater, pc, elektricitet osv.

En af de måder der kan være hjælp at hente er ved at bruge den blå farve aktivt. Gå med blåt tøj, blå smykker, blå sten, se op i den blå himmel, meditere på den blå farve osv. Og så i det hele taget at gå med energien og ikke imod, for det er også en del af livet med de indadvendte perioder.

Jeg har med vilje valgt at lægge mit undervisningsforløb her fordi at noget af det som Merkur er god til, er netop indlæring og undervisnings som ofte er en indadrettet proces, så det vil jeg glæde mig til 

Her kommer lige et blå billede 

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *