Vædderens tegn :-)

Så er den her 

Vædderens tegn 21/3 – 2019 til og med 20/4 – 2019 

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Vædderens tegn er et ildtegn, det er fuld af energi, dynamik og handlekraft og meget igangsættende, det er et pioner tegn som er god til at igangsætte nye impulser og ideer. Samtidig så varsler det forårets komme og vender energien mere udad og der kan være mere varme i energien. Vejret kan give rusk og regn, jorden skal blødes op. Det er også et sjælstegn, det vil sige at der bliver fokus på følelsernes og psykens område. I Vædderens energi så føler vi noget og så handler vi, der er ikke så mange overvejelser der og energien kan også være temmelig impulsiv. Det er også godt i Vædderen at finde områder at få brugt vores energi på, så vi undgår at den hober sig op i vores system.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde jeres fødselstal herunder. Så er du f.eks født den 4. November så se under tallet 4. Husk også at læse under det tidligere hjertebillede om marts månedsenergi som stadig er i spil.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og alt kan lade sig gøre, alle muligheder er der, hvis vi ellers kan finde ud af at tage vores kaptajns-kasket på og styre energien mod gode mål. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, det kan være sværere at mærke grænser sige til og fra. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det. Se dig selv som en modtager af energi som så skal gives videre. 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde dine ben, gå ind i dig selv, stå i dit egen lys og din egen kraft. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Ultimativ power 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så kommer der mere power på, energien er stærk og der er meget vitalitet og handlekraft i den, meget dynamik og solkraft og også god jeg styrke kombineret med marsenergier. Energien kan også betyde at du bliver mere direkte i væremåde og udtryk, at du viser direkte hvem du er og hvad du står for og så må andre tage dig som du er eller ej. Der er en god portion perfektionisme i energien, gode lederevner og du går efter det optimale, kompromisser kommer meget nødigt på tale. Du følger dit eget også selvom du skal klare det selv. Og så vil du kunne lide at der er orden i sagerne 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så går du ind i en feminin balanceenergi som retter fokus på din vej og dit formål i dette liv. Den vil spørge dig om du er i balance og er hvor du vil være, om du har fundet dit ståsted, der hvor du hører hjemme eller om noget skal korrigeres eller rettes ind. Energien kan gøre dig mere følsom og svingende, du balancerer hele tiden og så vil din indlevelses og indfølingsevne i forhold til andre vil forstærkes. Der er generelt meget glæde og kærlighed i energien, men du skal være opmærksom på at bevare din centrering og have dig selv med, også i forhold til andre mennesker 

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så målrettes energien mere i detaljer, du vil se på hvor du kommer fra og hvor du vil hen, se på dine mål og skabe mere overblik. Du vil have fokus på at få mere orden og system i tingene. Energien giver dig en god beskyttelse og sørger for at du lige ser andre mennesker lidt an før du lukker dem ind i dit liv, til gengæld er loyaliteten i top i forhold til de mennesker der har stor prioritet i dit liv og i det hele taget prioriteres det nære og de nærmeste rigtig meget. Overordnet er der fokus på andre eller forholdet til relationer i denne energi 

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så går du ind i en meget blød og fin, spirituel energi, et engletal. Det er et tal der kræver en god balance i dig, fordi at det er utrolig følsomt, svingende, og indlevelsesevnen er meget stærk i det, så du kan give dig selv 110% til andre mennesker eller områder du fokuserer på. Der er det ekstra vigtigt at være obs hvor du giver af dig selv og din energi, sørge for at det er til områder eller mennesker hvor der er åbenhed for forandring, så du ikke spilder din energi og dermed dræner dig selv, tømmer dig selv for meget. Nyd det blide engletal og brug det konstruktivt hvor du kan, den kreative energi er også i top 

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, her især omkring områder som undervisning og rådgivning. samspillet med andre er i fokus. Energien har samtidig et godt overblik og sans for detaljer, derfor er den også særlig god, hvis vi kommunikerer meget på skrift, da det kræver ekstra struktur og klarhed. Den har også fokus på at udtrykke følelser og tanker eller intuitive ideer og impulser. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være flere bolde i luften så du skal selv geare op og ned efter behov 

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så kommer det til at handle om andre mennesker, om at give og hjælpe og gøre en forskel. Den er rummelig, favnende, moderlig, varm og givende. Energien rummer også meget stærke healingsenergier som kan komme mennesker, dyr og planter til gavn eller jorden selv. Udover dette så har den fokus på sanserne, der kan blive ekstra fokus på hvad der stimulerer synet, hørelsen, lugt og smagssans og så selvfølgelig følesansen. Det handler om nydelse og kreativiteten øges 

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbnes din intuition mere, du åbnes i forhold til spirituelle områder og energier og alt går mere klart igennem. Der vil være særligt fokus på andre mennesker og kommunikationen vil også være god, så du bedre kan udtrykke din intuition via ord. Energien kan gøre dig søgende, du vil fokusere på alt det som skaber trivsel og vækst, får noget til at vokse og gro og undgå det modsatte så vidt muligt. Der er også fokus på at få helhed og sammenhæng i livet og at du ser dig selv som en del af andre og en større helhed 

Silicia Kirsten A. Poulsen 111    111

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *