Den 4. August 2019 :-)

Den 4. August 2019, den fjerde dobbelte energi 

4 er en kreativ og utraditionel energi, den er sin egen og selvstændig, uafhængig og frihedselskende. Det er også en energi der elsker og trives med forandring og helst undgår for stramme bånd, for mange faste rammer. Når der er fokus på forandring, så er det vigtigt at gå efter de optimale og bedste forandringer, se fremad, sørge for et positivt fokus, da energien følger ens fokus.

I forhold til August måned så har vi en meget sensitiv, givende og følsom energi, men også en energi der lægger et ekstra plus på kommunikation, men også på alle sanser og dermed så opfanger vi meget mere end ellers. Det betyder at omgivelsernes energier nemt ryger ind i vores system og det bliver vigtigt at nulstille os indimellem og rense os ved behov. Og desuden være ekstra obs på hvordan vi udtrykker os og hvilken energi vi lægger bag.

I forhold til Løvens tegn så har vi endnu en sansende energi, meget rummelig og hjertevarm, plads til andre mennesker og deres forskelligheder, men også en energi der kan rumme stærke healingsevner. Da sanserne er så aktive, kan der være meget fokus på det kreative, det vil sige farver, musik, hygge, god mad eller andet der involverer sanserne.

Overordnet holder energien os i nuet, der er fokus på at være til stede, men også et stort fokus på detaljer.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *