Den 5. August 2019, endnu en dobbelt dagsenergi :-)

Den 5. August 2019, endnu en dag med dobbelte energier, del gerne 

5 er aktiv af natur og trives med mange bolde i luften der skal ske noget, dog kan den også godt få lidt for travlt, så her er det vigtigt at prioritere hvad der er vigtigt. Pauser skal du også selv sørge for, mærker du uro, forvirring eller er det for kaotisk så er det på tide at geare ned. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det kan være på alle mulige måder, direkte tale, på skrift mm.

I forhold til August måned så er her en meget intuitiv energi med fokus på at overgive dig til det som du får af impulser, også selvom det ind imellem kan føles mærkeligt, for det er først bagefter du vil vide hvorfor du skulle handle på en bestemt impuls. Dagen kan også have fokus på at slippe noget gammelt for at skabe plads til noget nyt.

I forhold til Løvens energi så er energien endnu en intuitiv en af slagsen, der er god kontakt opadtil, intuitionen er stærk, men energien er også følsom og åben og derfor er det ekstra vigtigt at prioritere det positive, det som skaber trivsel, udvikling og vækst og så vidt nedprioritere fokus på for meget negativt, medmindre det er noget der kan vendes til noget konstruktivt. Så ikke for mange tv aviser 

Overordnet så er energien meget bevægelig og aktiv, meget intuitiv og altså stor fokus på kommunikation.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *