Den 6. og 7. August 2019 :-)

Den 6 og 7 August 2019, to dage med dobbelte energier 

Den 6. August

6 er en givende, rummelig og kærlig energi, den har hjerterum for andre og deres forskelligheder, fokus er på at give og hjælpe. 6 er også en energi der kan rumme stærke healingsevner og sanserne forstærkes ekstra meget.

I forhold til August måned så er energien grænseløs, uden bremser og stopklodser, uden barrierer og det sætter selvfølgelig fokus på muligheder. Det er vigtigt at gå efter det bedste og mest optimale.

I forhold til Løvens periode har vi endnu en grænseløs energi, meget sensitiv og det kan være sværere at sige til og fra, så igen gå efter det mest optimale og lad alt andet passere. Da der kan mangle beskyttelse i denne energi så kan det være en god ide at bede ens engle om ekstra hjælp og beskyttelse.

Overordnet så er der fokus på at slippe det gamle for at skabe plads til noget nyt og det er vigtigt at give ens intuition førsteprioritet 

Den 7. August

7 er en åben, følsom og intuitiv med fokus på det positive, på trivsel, udvikling og vækst. Så her er det vigtigt at prioritere det positive og så vidt muligt undgå for meget negativt som tv aviser mm, medmindre det er nødvendigt at bruge tid på. Det vigtigste er så at få det vendt til noget konstruktivt.

I forhold til August måned så har vi en marsenergi der kræver arbejde, enten på ydre eller indre plan, så her er det vigtigt at være opmærksom, få brugt sin energi, men lade være med at involvere sig i noget der giver for meget kamp.

I forhold til Løvens tegn så endnu en marsenergi der her vender indad og kan give behov for at være alene, fordi at der er indre arbejde der skal gøres, det kan være at kalde på nådens engel hvis der generelt er for meget kamp og for mange udfordringer i ens liv, finde ydmygheden og slippe det hårde. Undgå at lade temperamentet få frit løb, søg indad i stedet.

Overordnet så er der fokus på at arbejde igennem for at løse eller opløse hårdhed, og finde indsigt og erkendelse i det indre.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *