Den 8. og 9. August 2019, to dagsenergier :-)

Den 8. og 9. August 2019, endnu to dage med dobbelte energier 

8. August.

8 er en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, bremser og barrierer. Den er meget sensitiv og det kan være svært at mærke grænser, det kan være både egne og andres. I denne energi er det n´bedst at fokusere på muligheder og på at gå efter det mest optimale og lade alt andet passere. Det er også en god ide at bede om ekstra beskyttelse fra dine engle.

I forhold til August måned så er energien stærk og kompromisløs, direkte af natur i væremåde og udtryk, en energi hvor vi går efter det bedste og meget gerne undgår halve løsninger og kompromisser, også selvom det er ensbetydende med at vi skal klare nogle ting selv. En sol og marsenergi.

I forhold til Løvens tegn så har vi en hurtig solenergi, det går derud af og det kan meget hurtigt sende vores følelser, tanker og energi ud i en rutsjebane, så her er det vigtigt at gå efter glæden, gå efter det som løfter os og så vidt muligt undgå det som kører vores energi i bund. Vi kan ikke stoppe tempoet, men styre retningen i energien. Det er vigtigt at gå efter det som løfter os og undgå stress, det som kører vores energi i bund. Det giver den bedste succes.

Overordnet så en dag hvor det handler om balance i forhold til så stærke, åbne, hurtige energier.

9. August

9 er en stærk og powerfuldmarsenergi, maskulin af natur og med masser af handlekraft. og er meget energifyldt og her er det vigtigt at komme af med energien, den skal bruges til noget for ellers hober den sig op, det kan være arbejde i det ydre eller indre. Den er stærk og ultimativ og her er ydmyghed vigtigt for ellers kan den skabe for meget kamp i livet. Der kan også være temperament i energien og den kan være direkte af natur.

I forhold til August måned så har vi en blød og blid balance energi, meget modsat 9, hvor vore indfølingsevne er rigtig aktiv i forhold til andre, vi mærker og fornemmer hvordan andre har det og glæden ved at give er stor. Det er dog vigtigt med god balance her for at undgå at fokus er så meget på andre at vi mister os selv. Det er også vigtigt at undgå ekstremer.

I forhold til Løvens periode så har vi et blidt og blødt engletal, endnu et balancetal, som giver en stærk kontakt til vores engle hvis vi er åbne for dette, det rykker tættere på og er klar til at hjælpe os med det vi har brug for. Her handler det om at arbejde med vores evner som vejledere og vejvisere for andre, inspirere og rådgive, gerne med englenes hjælp.

Overordnet så er der fokus på forandring og på at gå nye veje, men også på at være kreativ og utraditionel.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *