Den 10. og 11. August 2019 :-)

Den 10 og 11. August to dobbelte dagsenergier  del gerne

I dag har jeg været afsted hele dagen, så nu kan I jo passende se om dagens energi for i dag passer 

Den 10. August 2019

10 er en hurtig energi, den ruller derud af med godt flow når den er i balance, men der kan godt komme for meget tempo på, eller vi kan have svært ved at styre energien og så kan den føles lidt som en rutsjebane energi, op og ned. Det er vigtigt at gå efter glæden, det er løfter og undgå det som stresser og kører energien i bund. Du kan ikke stoppe tempoet, men styre retningen mod det bedste.

I forhold til August måned så har vi en energi der er stik modsat 10, en energi der har det bedst med at bevæge sig fremad, gradvist, være tilstede i nuet og lave en ting ad gangen også fordi at der er stor fokus på detaljer, at gøre alting 110% og det kan være svært at få alt med hvis det går for stærkt.

I forhold til Løvens periode så har vi endnu en detaljeenergi, målrettet med fokus på at strukturere, få system i tingene, orden i sagerne. Overordnet er energien beskyttende og det er det nære der prioriteres, det er ikke alle og enhver der kommer tæt på i denne energi.

Overordnet er energien omsorgsfuld og kærlig, men der er lige noget omkring energierne der kræver tungen lige i munden, da en energi vil tempo og en anden ønsker rolige energier.

Den 11. August 2019

11 er både blød og stærk, det er et engletal og dermed ligger der også ekstra stærke energier indbygget heri. Englene rykker tættere på pg ønsker at hjælpe og meget gerne et endnu større samarbejde og jo mere hjælp du tager imod fra dem, jo mere kan du også bruge energien til at rådgive og/eller inspirere andre.

I forhold til August måned så er der fokus på forandring, nye veje, ideer og muligheder, energien er kreativ og utraditionel og går sine egne veje og her er det vigtigt med luft under vingerne, der skal være plads til frihed og til at følge det som vi har lyst til.

I forhold til Løvens periode så har vi endnu en kreativ forandringsenergi, den er selvstændig og utraditionel, sin egen og kan lide at følge det som den har lyst til. Det er vigtigt med plads fra omgivelserne og støtte til at udleve nogle af ideerne (ikke nødvendigvis dem allesammen). Det er også vigtigt at gå efter de forandringer som skaber positive, fremadrettede resultater.

Overordnet så er energien åben, der er fokus på muligheder og det kan godt være svært både at mærke grænser og begrænse sig.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *