Den 16. og 17. August, endnu to dobbelte dagsenergier :-)

Den 16. og 17. August, to dobbelte energier 

Den 16. August 2019

16 er en åben, intuitiv og følsom energi og har fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Så det kan godt betyde at der renses ud. Da den er meget intuitiv så er det vigtigt her at være lytte og følge de intuitive impulser der kommer, lige meget hvor sjove de kan virke.

I forhold til August måned så er der fokus på via en stærk marsenergi at gennemleve gammelt karma, der arbejdes på højtryk og det kan sagtens føles som op ad bakke, der sker ikke noget uden en indsats fra vores side. Det er en energi hvor vi som oftest står alene. Det er vigtigt at få energien brugt for at undgå at den ophober sig.

I forhold til Løvens periode så har vi endnu en stærk mars energi, en energi der kan give os lyst til at gå i hi, bare være os selv, lege eneboer for her skal der ofte arbejdes på højtryk i det indre. Det er vigtigt bevidst at arbejde med at slippe al kamp, være ydmyg og bede om hjælp til at slippe det der udfordrer.

Overordnet en dag hvor der arbejdes på højtryk både i det ydre og indre, energien er meget powerfuld så gå til den med ydmyghed.

Den 17. August 2019

17 er en meget åben og grænseløs energi, den er uden stopklodser, bremser og barrierer, fuld af muligheder. men også med en tendens til at sprede sig i alle retninger, så meget desto vigtigere er det at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere. Energien er meget sensitiv så det kan derfor være en god ide at bede om ekstra beskyttelse.

I forhold til August måned så har vi en kombineret sol og marsenergi, direkte af natur, lige ud af posen, men også en energi der ikke går på kompromis med nogen eller noget. Så også her handler det om at gå efter det optimale, også selvom man kommer til at stå alene i det.

I forhold til Løvens tegn så har vi en meget hurtig solenergi, følelser og tanker bliver livlige og det er vigtigt at gå efter glæden, det der løfter, for tager denne energi styringen så kan det hele hurtigt føles som lidt af en rutsjebane at være i. Det er vigtigt at undgå stress i denne energi og huske på at selvom farten ikke kan sænkes, så kan vi godt styre hvilken retning energien går i og sørge for at skabe flow.

Overordnet så er der fokus på balance i forhold til livet og andre mennesker, så en god ide at undgå ekstremer.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *