Gode dage og arbejdsdage :-)

Gode dage og arbejdsdage 

De gode dage nyder vi jo bare og så er der de her arbejdsdage som ofte kræver noget mere af os og udfordrer os. Nogle mennesker vil så helt klart opleve at en mere krævende dag bliver tungere op ad dagen selvom den selvfølgelig også kan være det fra morgenen af og hvorfor er det så sådan?

Det skyldes at vi mennesker er som batterier, når vi bruger vores energi så bruger vi også strøm fra vores batteri og er der så ikke så meget på batteriet i forvejen, så kan det opleves som mere op ad bakke op ad dagen. Vi lader ofte op om natten under en god nats søvn.

En god ide er at sætte sig ned midt på dagen og lige bruge 5 – 10 minutter på at lade energien op, det kan langt de fleste mennesker godt få tid til. Det er også super godt at gøre det om morgenen.

Og hvordan gør vi så det?

Sæt dig ned på en stol, fødderne i gulvet og håndfladerne på lårene med håndfladen opad. Hvis du kan, så lad være med at læne dig op ad noget.

Bed nu den guddommelige skabende kraft som er nag alt liv i hele universet om at fylde dig op med energi, hele din krop, hele din aura, hele dig og hav fokus på de krible krable fornemmelser du vil begynde at mærke i hænder, fødder og andre steder i kroppen. Tillad disse fornemmelser at brede sig og cirkulere/fylde dig i hele kroppen. Gør det indtil du oplever at der er energi i hele systemet eller til du føler det er nok.

Fortsæt din dag 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *