Den 27. og 28. August 2019 :-)

Den 27 og 28. August 2019 

27. August 2019

27 er en arbejdsenergi, en marsenergi og der arbejdes enten i det indre eller ydre eller begge dele, energien er både følsom og intuitiv og handlekraftig og stærk. Det er en energi der går sine egne veje og ofte en energi hvor vi skal stå alene i vores eget lys og egen kraft.

I forhold til August måned så har vi en blød og blid balance energi, følsom, rullende og svingene af natur, en energi med stor fokus på andre og indfølingsevnen er stærk, men vigtigt med indre balancen også for at undgå at miste balancen i forhold til omgivelserne.

I forhold til Jomfruens periode så så har vi en aktiv energi der kan give mange bolde i luften og ofte flere på en gang, der skal ske noget og energien kan godt føles urolig for nogle. Det er vigtigt at koble fra ved behov, geare ned i mere afslappede aktiviteter. Der er også stor fokus på kommunikation i samspillet med andre.

Overordnet så er energien følsom og intuitiv, med stor fokus på andre, på trivsel og udvikling og ja så selvfølgelig noget arbejde også.

28. August 2019 🙂

28 er en temmelig åben solenergi med fokus på andre mennesker, der er ikke så mange bremser og grænser i den, til gengæld så er den god til at se muligheder og følge dem. Kunsten består i at gå efter de optimale muligheder og lade de mindre optimale passere. Energien er heldigvis perfektionistisk med gode lederevner og går altid efter det bedste.

I forhold til August måned så er der en bremse på energien, den foretrækker at flytte sig gradvist, et skridt ad gangen, alle detaljer skal helst med, men samtidig så holder energien os i nuet så vi er til stede i det vi gør, i stedet for at flagre rundt i fortid og fremtid, det er nu det handler om. Energien er også super perfektionistisk.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det ekstra vigtigt at kommunikere positivt og konstruktivt. Energien er også meget sensitiv og andres energier ryger direkte ind i systemet og det er vigtigt at rense os, beskytte os ved behov da vi ellers hurtigt bliver fyldt op med omgivelsernes energier.

Overordnet så er energien noget indadvendt, der skal arbejdes igennem for at få resultater og det kan tage sin tid og være lidt af en balance.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *