Den 29. 30. og 31. August 2019 :-)

Den 29. og 30. og 31. August 2019, en ny månedsenergi nærmer sig 🙂

Jeg nåede ikke dagsenergien i går, så I får den lige her i bakspejlet, så kan I jo se om det er genkendeligt.

Den 29. August 2019 

29 var en balanceenergi, der var både blødhed og power i den, direkte af natur og alligevel med en god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Der kunne også være en fin arbejdsenergi i den, men også lidt udfordringer.

I forhold til August måned så var der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye muligheder, energien var kreativ og frihedselskende, men også sin egen, selvstændig og uafhængig. Det var vigtigt at gå efter de bedste og optimale forandringer, dem der fik dig fremad.

I forhold til Jomfruens tegn så handlede det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det gamle skal ud før at det nye kan komme ind. Energien var meget intuitiv og det var vigtigt at lytte til den og overgive sig til de impulser der kom.

Overordnet så havde vi en blødt engletal med ekstra hjælp i.

Den 30. August 2019

30 er en målrettet energi med godt overblik og sans for detaljer, den er god til at strukturere og få system i tingene.hvor der er behov, men der er også et vist tempo på den, den ruller derud af. Desuden indeholder den også noget beskyttelse, selvom energien er ret sensitiv i forhold til Jomfruens periode..

I forhold til August måned så er energien aktiv, bevægelig og kan give mange bolde i luften, der skal ske noget og det med pauser og geare ned skal man selv sørge for ved behov. Der er stor fokus på kommunikation i denne energi, at udtrykke hvem man er og hvad man står for i ord.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en meget åben og sensitiv energi uden stopklodser, bremser og grænser, fuld af muligheder, men også en energi hvor sårbarheden kan være stærk. En god energi til at komme dybt ind i sig selv, men også en energi der kan gøre det sværere at mærke grænser, sige til og fra, så vigtigt at gå efter det optimale og lade alt andet passere.

Overordnet så er der fokus på forandring, nye veje og muligheder så brug energien godt.

Den 31. August 2019

31 er en målrettet og stærk energi, totalt utraditionel og alligevel med et godt overblik og sans for detaljer, en perfektionistisk energi med god vitalitet. En energi hvor firheden er vigtigt og hvor man gerne laver om på tingene hvis de føles forkerte, men hvor det er temmelig vigtigt at skabe de gode fremadrettede forandringer.

I forhold til August måned så har vi en meget sensitiv og forstærket kommunikationsenergi. Der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det ekstra vigtigt at kommunikere positivt og konstruktivt. Det er også en energi hvor man nemt tager andre menneskers og omgivelsernes energi ind i systemet og mærker den, så derfor kan der være behov for at rense og beskytte sig ind imellem.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en arbejdsenergi, en stærk og powerfuld marsenergi som har så meget energi i sig at det er bedst at få den brugt, enten til indre eller ydre arbejde eller begge dele. Det er en energi der kan føles udfordrende, da den kræver alt af os og den kan også bringe gammelt karma op til overfladen.

Overordnet så er energien både stærkt sensitiv, meget sansende samtidig med at der er power på og der skal arbejdes igennem.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *