Den 1. September 2019 :-)

Den 1. September 2019 

1 er en stærk og vital energi, fuld af energi og kraft, en powerfuld solenergi. Det er en perfektionistisk energi med stærke lederevner hvor vi går efter det bedste og mest optimale i alt hvad vi fokuserer på. Ros er bedre end ris til mennesker født under dette tal.

I forhold til September måned så har vi en forandringsenergi, en energi der gerne går nye veje, søger nye muligheder, er kreativ og utraditionel i sit fokus. En energi der retter fokus på at følge det som vi har lyst til, men også øger behovet for frihed og luft under vingerne og gør os mere selvstændige og uafhængige.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så det bliver ekstra vigtigt at kommunikere konstruktivt og positivt. Energien øger samtidig sensitiviteten, så vi nemt tager omgivelsernes og andre menneskers energi ind i vores system. Dette kan bruges til at hjælpe, men kan også give behov for ekstra beskyttelse og for at rense og nulstille vores energi med jævne mellemrum.

Overordnet så er der noget tempo på dagen, følg glæden, fokuser på det der løfter dig og undgå det som trækker din energi i bund.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *