Den 2. September, en dagsenergi :-)

Den 2. September 2019  en dagsenergi

2 er en blid og blød energi, et balancetal med en rigtig god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre mennesker. Der er meget glæde og kærlighed i dette tal, men det er også bedst at undgå ekstremer i det og i stedet fokusere på ligevægt både i det indre og ydre.

I forhold til September måned så har vi en aktiv energi der godt kan give mange bolde i luften der skal ske noget. Og derfor er det vigtigt at vælge det ud som du helst vil bruge din energi på. Husk også at geare ned ved behov. Der er også stor fokus på kommunikation via ord i forhold til andre mennesker.

I forhold til Jomfruens periode så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kræver tillid da det ofte er sådan at vi ikke ved hvad vi får i stedet når vi giver slip. Intuitionen er rigtig vigtig her, lyt til den, overgiv dig til den og lad den få første prioritet, så går alting bedst.

Overordnet så både fokus fremad og tilbage, derfor har vi også en energi her der holder os i nuet og beder os så vidt muligt tage tingene et skridt ad gangen, også selvom der er gang i meget ind imellem. Fokuser på detaljer og bring orden i tingene.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *