Er der strøm på dit batteri? :-)

Har du strøm på batteriet 

Sørger du for at holde dit batteri opladet?  er du med på at mærke efter hvor opladet dit batteri er? 

Forestil dig en skala fra 0 til 10 hvor 10 betyder at vi er fuldt ladet op og 0 betyder at vi er døde. Tænk på denne skala og mærk efter intuitivt hvor du er på den.

Min personlige fornemmelse er at vi for at være rimeligt velkørende skal ligge minimum på 7, ligger vi lavere kan det være svært at holde vores fysik og psyke velkørende. Her kan der f.eks komme angst som kan være et advarselssignal om at vores system har for lidt energi, eller der kan melde sig for mange skavanker. Er vi syge eller har været syge så skal vore batteri højt op, helt op på omkring 9, for at der både er overskud til at holde os velkørende men også overskud til at vende sygdom til sundhed og helbredelse. Der kan selvfølgelig også, hvis vi går i detaljer, være områder i os hvor der er strøm nok og områder hvor der ikke er, så vi kan sagtens gå i dybden og i detaljer her.

Når vi bliver født så har de fleste af os et system, en krop som er ladet rigtig godt op til at klare livet og det som vi møder på vores vej og så er der en tendens til jo længere hen i livet vi kommer jo mindre strøm(livskraft, energi) er der på vores batteri.

Så basalt kan man sige at det handler om at sørge for at holde vores batteri velkørende.

Og hvordan gør vi så det?

1. Meditation er en af de vigtigste måder at gøre det på. Sæt dig ned med fødderne i gulvet, åbne håndflader og bed den guddommelige kraft om at lade dig op, fokuser på alle de sitrende fornemmelser der foregår i kroppen og gør det så længe du har lyst. Jeg bruger altid bjergkrystaller, en i hver hånd til at forstærke processen.

2. Spis levende mad og ja jeg mener levende. Jeg er ikke modstander som sådan i forhold til andet mad, men lige præcis når der skal strøm på batteriet så oplever jeg det som vigtigt at spise mad der har liv i sig, det vil sige frugt og grønt, levende vand, det indeholder den vitalitet som vi har brug for.

3. Brug tid sammen med mennesker som giver dig energi og hold så vidt muligt igen med dem der gør det modsatte, dem der tapper dig for strøm. Eller sørg for selv at være ladet godt op i energi, hvis du skal være sammen med nogle der er lave i energien. Eller beskyt dig så du undgår at miste energi sammen med dig. Eller åben for at energien strømmer igennem dig, hvis du skal være sammen med dem, så begge bliver ladet op.

4. Sørg for at komme ud i naturen hver dag, den er en naturlig oplader. Eller lav havearbejde.

5. Gå med bare fødder på jorden så ofte du kan og vil, så trækker du bedre på jordens energi.

6. Frisk luft hver dag er meget effektivt for energien.

7. Gør ting du nyder, hør god musk, vær kreativ, brug dine sanser.

8. Tænk positve tanker, rum dine følelser i hjertet, gå efter det du drømmer om i handling

9. Overlad udfordringer dit den universelle kraft så ofte som muligt, undtagen når du skal handle konstruktivt på dem.

10. Sid eller vær i solen hver dag hvis muligt i op til 20 minutter, så du kan optage solens energi i dig.

11. Sørg for at have gode navne der giver dig energi, rens dine navne jævnligt hvis de ikke kan eller ønskes ændret og fyld dem op med ny energi så der arbejder optimalt. Er der navne der føles tomme og grå så skift dem.

12. Find selv på mere der holder din energi velkørende  

Det var lidt om energi

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *