Den 9. september 2019, en dagsenergi :-)

Den 9. September 2019 

9 er en stærk og powerfuld marsenergi og lidt af en arbejdsenergi, så på dage hvor den er i spil eller hvis man har den i sine personlige tal så er man altid på en eller anden form for arbejde, enten i det indre eller ydre eller begge dele. Der er meget energi i tallet så det skal helst bruges. 9 vælger aldrig den lette vej, men i stedet den vej hvor der er mest lærdom. Der kan være temperament i tallet 9 og selvom det er en energi der på nogle måder kan skabe et skjold eller lukke en lidt af, så er den også lige ud af posen, kalder en spade for en spade.

I forhold til september måned så har vi en målrettet og perfektionistisk energi med et godt overblik og sans for detaljer. En energi hvor der kan være fokus på at strukturere og skabe system i tingene. Denne energi er også en energi der beskytter det nære og prioriterer de nærmeste.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en aktiv energi der kan give flere eller mange bolde i luften der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation i forhold til andre mennesker og gode energier i spil hvis man er en der arbejder med rådgivning i forhold til andre.

Overordnet så er energierne på mange måder åbne, selvom vi har et nital i spil, så en god ide at se på muligheder og gå efter det bedste.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *