Den 10. og 11. September 2019, to dagsenergier :-)

Den 10. og 11. september 2019, to dagsenergier 

Den 10. september 2019

10 er en temmelig hurtig solenergi, den ruller derud af og der er meget vitalitet i den. Det er en succes og leder energi, hvis vi forstår at bruge den konstruktivt, det vigtigste er at lære at håndtere at den har så meget fart på, kan vi ikke det så kan den meget nemt føles som at køre i rutsjebane, op og ned. Det er vigtigt at fokusere på flow, det som løfter os ind i en opadgående spiral og undgå stress og det som kører vores energi i bund. Husk at du kan styre retningen men ikke stoppe tempoet så gå efter glæden.

I forhold til september måned så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye muligheder, en energi der er skabt til at lave om på alting. Det er dog vigtigt at gå bevidst efter de positive og konstruktive forandringer, da energien følger vores fokus. En temmelig selvstændig, kreativ og frihedselskende energi med fokus på at gøre det som vi har lyst til, lige meget hvad andre synes og mener.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en forstærket kommunikationsenergi, en energi der lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det temmelig vigtigt at sørge for en positiv og konstruktiv dialog. Sensitiviteten er øget i denne energi, vi mærker omgivelsernes energier, tager dem ind i systemet, dette skal ses som en gave, men kan derfor stadig give behov for at rense og beskytte vores energi, da energien også handler om at transformere tung til let, mørkt til lyst, negativt til positivt.

Overordnet så er der en del tempo på energien i dag, så brug det konstruktivt, gå efter glæden, det som løfter dig.

Den 11. september 2019

11 er et engletal der sætter fokus på at gå foran, tage lederskab og hjælpe andre mennesker fremad, meget gerne med englenes hjælp. Det kan være ved at rådgive og inspirere eller ved at være et eksempel for andre. Brug englene ekstra meget her, lad dem være en del af arbejdet og opgaverne, det går også gerne foran og fjerner de fleste forhindringer på din vej, så dit arbejde med at hjælpe bliver lettere.

I forhold til september måned så har vi en aktiv energi der kan give flere eller mange bolde i luften, der skal ske noget. Det kan godt give en del uro og ja pauserne skal vi altså selv sørge for at få flettet ind for ellers så får vi ingen.

Der er stor fokus på kommunikation via ord, at udtrykke det vi kan, den vi er og det vi står for.

I forhold til Jomfruens tegn så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kræver tillid, da vi i denne energi ikke ved hvad vi får i stedet når vi giver slip, det kommer først når det gamle er helt sluppet, senere hen. Det er yderst vigtigt at lytte til ens intuition, overgive sig til den og lade den få fuld styring, da vi på den måde kan gøre det væsentlig nemmere for os selv, lige meget hvor pudsig den kan virke.

Overordnet så er energien både bagudrettet og fremadrettet, så selvom der er meget aktivitet så er der alligevel en eller anden bremse på, energien holder os i nuet og der fokuseres meget på detaljer og på at få givet slip.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *