Den 12. og 13. september 2019 :-) to dagsenergier

Den 12. og 13. september, to dagsenergier 

Den 12. september 2019

12 er en et skridt ad gangen energi, den tager sig god tid og prioriterer nærvær, det at være tilstede frem for alt. Derfor er det også en energi der har det bedst med at alting sker et skridt ad gangen også selvom det kan være hurtige skridt. 12 er meget perfektionistisk, fokuserer meget på detaljer og på at alting meget gerne skal være 100% i orden.

I forhold til september måned så har vi en forstærket kommunikationsenergi hvor der lægges et ekstra plus på ord og andre former for kommunikation, så derfor er en positiv og konstruktiv kommunikation ekstra vigtig. især fordi at temperamentet kan været øget i denne energi. Dette skyldes at energien øger vores sensitivitet, så vi nemt tager omgivelsernes energier ind i vores system, og får vi dem ikke renset ud igen kan de hobes op og dermed gøre os kortluntede.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en meget åben og grænseløs energi, fokus er på muligheder, at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere. Også denne energi er meget sensitiv og øger vores sårbarhed, så det kan være en god ide at bede om ekstra beskyttelse fra vores engle på denne dag hvor det også kan være sværere at sige til og fra.

Overordnet så er energien aktiv i dag og der kan være en del bolde i luften og så er der god fokus på kommunikation.

Den 13. september 2019

13 er en forandringsenergi, fokus er på at lave om på alting, gøre noget andet, gøre noget nyt, gå nye veje, følge nye ideer. En kreativ energi der samtidig gør os mere frihedselskende og selvstændige, fokus er på at gøre det som vi har lyst til. Med så stor fokus på forandring så er det en rigtig god ide at fokusere på de fremadrettede positive forandringer, handle på dem, da energien følger vores fokus.

I forhold til september måned så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kræver tillid og en accept af at vi underordner os under en større vilje. Intuitionen er stærk og det er så vigtigt at vi lytter til den, især i denne energi, lige meget hvor mærkelig den kan opleves. På den måde så undgår vi nemmere at spænde ben for os selv.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, en arbejdsenergi som kræver dem fulde indsats af os hvad enten det er på det ydre eller indre plan. Det kan være gammelt karma der skal gøres op med, det kan være en masse opgaver der har hobet sig op eller at huset trænger til en ordentlig omgang. Det er en energi der kan udfordre, fordi at den vælger den vej der giver den største læring.

Overordnet så skal der slippes noget i dag, noget gammelt og det kræver at vi er fuldt opmærksom på vores intuition, da det er den der skal hjælpe os igennem og vise hvad vi skal arbejde med.

Silicia Kirsten A. Poulsen <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *