Den 14. og 15. september 2019, to dagsenergier :-)

Den 14. og 15. september, to dagsenergier 

Den 14. september 2019

14 er en aktiv og bevægelig energi som kan give flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget. Det kan godt gøre energien urolig ind imellem, især hvis vi glemmer at tage en pause indimellem, det skal vi nemlig selv sørge for. Men god for dem som kan lide gang i den..Der er også stor fokus på kommunikation via ord, at sætte ord på den vi er, det vi står for og det vi kan.

I forhold til september måned så har vi en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, bremser og grænser, det giver rigtig mange muligheder og her er det rigtig vigtigt at vælge de bedste ud og lade alt andet passere. Energien er også meget sensitiv og kan give sårbrahed, så derfor kan det være en rigtig god ide at bede vores engle om ekstra beskyttelse i dag.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en stærk og powerfuld sol og marsenergi, handlekraftig og direkte i væremåde og udtryk, lige ud af posen. Energien er kompromisløs og går efter det bedste i enhver situation. Der er god jegstyrke i denne energi, den er virkelig stærk.

Overordnet så er der fokus på at være stærk i sin egen kraft i dag, at turde stå i sit eget lys.

Den 15. september 2019

15 er en forstærket kommunukationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så meget desto vigtigere er det at kommunikere positivt og konstruktivt, for at sørge for det bedste samspil med andre. Energien er uden filter, alt ryger direkte ind i systemet på os fra omgivelserne, dette betyder også at vi kan have behov for at nulstille og rense vores energi dagen igennem.

I forhold til september måned så har vi en stærk marsenergi, powerfuld og handlekraftig, men også en enspænderenergi der følger sit eget og gerne går imod strømmen eller det som andre gør, den er helt sin egen. I denne energi handler det om at stå i sit eget lys og når vi udfordres så er det bedst at gå indad og arbejde i det indre for at få det løst, istedet for at begynde at kæmpe. Men det er en arbejdsenergi.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en helt anden energi, en blød, følsom balanceenergi med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Her er balance i det indre og ydre vigtigt og en forudsætning for at vi kan skabe glæde og give kærlighed til andre. En levende, følsom og feminin energi.

Overordnet så har vi et engletal så det åbner selvfølgelig for ekstra hjælp til at håndtere dagen, så gøre endelig brug af dine engle, de er der for det samme. Altid.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *