Den 16. September 2019, en dagsenergi :-)

Den 16. September 2019, en dagsenergi 

16 er en stærk intuitiv, men også udrensende energi, en energi der handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Det er yderst vigtigt at lytte til og følge ens intuition, da det er den der bringer os igennem denne energi på bedste vis. Her tager vores guides gerne fuldstændig over og vi skal blot følge de intuitive indskydelser vi får i tillid til at alt er godt.

I forhold til september måned så har vi en stærk og powerfuld sol og marsenergi, handlekraftig af natur, men også perfektionistisk, en energi der går efter det bedste i enhver situation. Den er samtidig lige ud af posen, kalder en spade for en spade og har en stærk integritet der betyder at den følger det som den synes er bedst, selvom andre er af en anden mening.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, få system i tingene hvor der er behov og meget gerne i forhold til andre, at hjælpe andre til mere orden i sagerne. Energien er beskyttende af natur og prioriterer de nære og de nærmeste.

Overordnet så er der fokus på forandring i denne energi, at gøre noget nyt og andet og følge nye ideer.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *