Den 17. september 2019 :-) en dagsenergi

Den 17. september 2019, en dagsenergi 

17 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser, så her er det virkelig vigtigt at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere. Da energien er meget åben og sensitiv så kan der være behov for ekstra beskyttelse, så husk at bede om dette.

I forhold til september måned så har vi en blød og blid balance energi med fokus på andre. I denne energi er der en virkelig stærk indfølings og indlevelsesevne som gør at v kan mærke hvordan andre har det. Det kræver tilsvarende en god balance i os selv, mangler vi den så kan vi heller ikke være der for andre. Der er meget glæde og kærlighed i denne energi og den er meget blid.

I forhold til Jomfruens periode så har vi et blødt og blldt engletal, endnu et balancetal med en rigtig stærk indfølingsevne, der giver lyst til at være der for andre, her er det vigtigt at give til dem der er åbne og positive, dem som har lyst til at forandre eller som giver noget igen og undgå dem som tapper os for strøm. Det kreative og kunstneriske kan være i top så brug meget gerne energien til at skabe noget smukt og godt.

Overordnet så er energien givende og omsorgsfuld, fokus er meget på andre og der kan være stærke healingsenergier i spil. Sanserne er også yderst aktive.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *