Den 18. og 19. september 2019, to dagsenergier :-)

Den 18. og 19. september 2019, to dagsenergier 

Vægtens tegn nærmer sig, jeg oplever ofte at det nye tegn lige så stille begynder at komme i spil fra den 16 i måneden og derfor begynder sensitive mennesker at kunne mærke Vægtens energi. Det kræver ofte lidt ekstra at være i den her overgang hvor vi skal balancere imellem to tegn. Vi går i Vægten fuldt ud den 22 eller 23, det kommer der mere om 

Den 18. september 2019

18 er en stærk og powerfuld energifyldt marsenergi, en arbejdsenergi som ofte sætter os i sving på ydre eller indre plan eller begge dele, så du kan lige så godt trække i arbejdstøjet. Det er en energi hvor man ofte arbejder rigtig godt alene og det er en energi der følger sit eget. 18 kan udfordre, fordi at den vælger de veje hvor vi lærer mest på kortest tid og fordi at den rydder op i gammelt karma.

I forhold til september måned så har vi en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov.Der er en vis beskyttelse i denne energi, den ser andre mennesker an og samtidig så prioriterer den det nære og de nærmeste. Den er god til at få styr på andres ting.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en aktiv energi der kan give flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget og det kan give en vis uro. Pauser skal vi selv sørge for her, så husk at koble fra indimellem. Der er stor fokus på kommunikation i samspil med andre og energien er god til arbejde med rådgivning i forhold til andre.

Overordnet så er energien temmelig åben, det kan tiltrække mange muligheder, men også øge sensitivitet og sårbarhed.

Den 19. september 2019

19 er en stærk og powerfuld sol og marsenergi, meget handlekraftig, men også en energi der er virkelig perfektionistisk og på alle måder går efter det bedste og mest optimale. Den er samtidig lige ud af posen, siger sandheden, kalder en spade for en spade. Den arbejder hellere alene end at skulle vælge et kompromis eller en halv løsning.

I forhold til september måned så har vi en forandringsenergi, en selvstændig og frihedselskende energi med fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye muligheder. Så her er det vigtigt at gå efter de fremadrettede positive konstruktive forandringer, da energien følger vores fokus. Der kan være meget kreativitet i denne energi, den er også meget utraditionel.

I forhold til Jomfruens tegn så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på både ord og sanser, hvilket gør energien meget stærk, så derfor skal vi være ekstra varsomme med at fokusere på en positiv og konstruktiv måde. Energien er også en transformer, den transformerer tung energi til let, mørk energi til lys, negativ energi til positiv, så husk at rense jeres energi indimellem.

Overordnet så er der tempo på energien, fokus er på at følge flowet, det der løfter os, så gå efter dette og undgå det som kører energien i bund.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *