Den 20. og 21. september 2019 :-) to dagsenergier

Den 20. og 21. september 2019, to dagsenergier 

Den 20. september 2019

20 er en blød og blid balance energi med en stærk indfølings og indlevelseseevne i forhold til omverdenen og andre mennesker, det handler om at give kærlighed og skabe glæde for andre. Med så meget fokus på andre så kræver det også en god balance i en selv, derfor er det bedst at undgå i ekstremer i denne energi og sørge for at have en god centrering.

I forhold til september måned så har vi en aktiv energi der kan give flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget, så forvent at der sker en del og husk at pauser skal du selv sørge for. Der er stor fokus på kommunikation via ord, at udtrykke dig selv, det du kan og det du står for.

I forhold til Jomfruens tegn (selvom Vægten er meget tæt på, nemlig den 23. september og dermed påvirker) så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Det kræver tillid og overgivelse til ens intuition som det er vigtigt at give førstepladsen, lade dem deroppe have styringen.

Overordnet så bevæger denne energi sig fremad et skridt ad gangen med stor fokus på detaljer, selvom Vægtens indflydelse gerne vil sætte en del tempo på.

Den 21. september 2019

21 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov og særligt at gøre dette for andre. Energien er perfektionistisk anlagt, kan lide orden, og er beskyttende af natur. Det er også en energi der prioriterer det nære og de nærmeste.

I forhold til september måned så har vi en forstærket kommunikationsenergi, her lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så sørg for en positiv og konstruktiv kommunikation. Energien har fokus på at transformere tung energi til let og er meget sensitiv, så andres og omgivelsernes energier kommer uden videre ind i systemet, det kan give behov for ro og renselse.

I forhold til Jomfruens (og snart Vægtens periode) så har vi en meget åben og grænseløs energi, uden bremser og barrierer, dette skaber fokus på muligheder, men betyder også at det er virkelig vigtigt at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere. Energien er meget sensitiv og kan øge vores sårbarhed så det kan være godt at bede om ekstra beskyttelse fra vores engle.

Overordnet så er energien altså meget åben, men der er også stor fokus på aktivitet, at have en del bolde i luften og kommunikation er i centrum.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *