Den 8. Oktober 2019, lige en dagsenergi :-)

Den 8. oktober 2019  her kommer lige en dagsenergi

Jeg var på krop, sind, ånd messe fredag, lørdag og søndag her i weekenden og det var rigtig hyggeligt og inspirerende, mødte mange søde nye mennesker og fik sagt hej til gamle bekendtskaber. Rigtig god energi 

8 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men også uden stopklodser, grænser og bremser, hvilket kan øge sårbarhed og sensitivitet og dermed også give behov for ekstra beskyttelse fra vores engle. Det er bedst at gå efter det optimale i denne energi og lade alt andet passere, så spørg dig selv hver gang du møder en ny mulighed om det er den bedste.

I forhold til oktober måned så er vi i en energi med et godt overblik og sans for detaljer, det betyder også at den er perfektionistisk og fokuserer rigtig meget på de små ting, at de også skal være i tip top, alting skal helst være 110 % i orden. Og den kan kræve arbejde med dit selvværd og tro på at du gør tingene godt nok. Energien har god sans for enkelthed. Denne energi arbejder bedst i nuet og bevæger sig gradvist fremad, et skridt ad gangen, det er bedst at undgå at forcere tingene, have for travlt for så vil energien bremse dig og bede dig sætte tempoet ned. En grundig energi der hellere øver sig en gang for meget end for lidt, den trives bedst når alle brikker er vendt og alt er nøje gennemtænkt

I forhold til vægten så er det tid til at give slip på det gamle, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer til andre eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det kan være du har ophobet energi i dit system. Det kan også være gamle følelses og tankemønstre som der skal kigges nærmere på. Det gamle skal slippes for at der kan blive plads til noget nyt og bedre. Find tilliden til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Hav tillid til at der er en årsag og grund til det du gennemlever, find den røde tråd i dit liv, overgiv dig til den guddommelige kraft og lad din intuition lede dig på vej. Slip viljen og lad dine guides tage over, gør det du får besked på.

Overordnet så kan der godt være noget tempo på energien, den kan føles lidt som en rutsjebane, så gå efter glæden, det der løfter dig og undgå stress, følg intuitionen og vær i nuet.

Husk at du stadig kan købe oktober måneds dagsenergier, så får du 31 af den her slags tekster og er dermed klædt på til hvad dagen kan bringe.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *