Den 12. Oktober 2019 :-) en dagsenergi

Den 12. oktober 2019

12 er en energi der arbejder meget i nuet, den flytter sig gradvist, et skridt ad gangen og går det for stærkt, så vil den automatisk sætte bremsen i. Der er meget fokus på detaljer i denne energi, den er perfektionistisk og går efter at gøre alting 100 %, den skal kunne stå inde for alt.

I forhold til oktober måned så åbner energien sig, den bliver mere følsom, mere intuitiv og der kan komme rigtig stærkt fokus på det spirituelle, at arbejde med dette. Sæt din intuition først her, så går det bedst og sørg så for at prioritere det gode, det som handler om trivsel, udvikling og vækst og skru ned for det negative så du undgår at det fylder for meget i din hverdag og dermed påvirker dit liv for meget. Spring tv avisen over og undgå de områder hvor der er for mange konflikter. Søg efter det som giver mening i dit liv og giv det første plads i dit liv.

I forhold til Vægten så er vi ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder for andre vil øges eller din opgave som vejviser aktiveres endnu mere. Det kan være via direkte hjælp til andre, f.eks. rådgivning, eller være via dine ideer eller måden du lever på, at du giver noget til andre, inspirerer. Så kan du hjælpe dem som har behov for at lære mere af din måde at gøre tingene på og det du er med til at udvikle. Så vær dig selv. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, om du arbejder med de opgaver du er her for at udføre, for ellers er det på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, hvis du beder om det og også ekstra beskyttelse. De gør meget gerne en del af arbejdet.

Overordnet så skal der arbejdes noget i denne energi, det kan være i det ydre eller indre eller begge dele, en energi hvor vi ofte skal stå i vores egen kraft.

Er der nu en dagsenergi for oktober som du mangler, det kan være en dag som er vigtig for dig, så kan du købe en for 50 kr hos mig 

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *