Merkur retrograd :-)

Merkur retrograd 

Så kom min akvamarinhalskæde frem, jeg har haft den en del år efterhånden og den er absolut fænomenal, når vi er inde i de her retrograd perioder, som vender kommunikationen indad og dermed også gør vejen længere ud til den mere udadrettede kommunikation. Akvamarinen er let og fin i energien og har den blå farve i sig som er forbundet med udtryk.

Der arbejdes i dybden med tanker og ord og effekten af tankemønstre forstærkes, så derfor er det ekstra vigtigt at tænke konstruktive tanker og få vendt eventuelle blokeringer til noget brugbart.

Samtidig så er vi inde i Skorpionen som har stor fokus på krop og følelser, det er jo et vandtegn, men et vandtegn der også numerologisk retter energien indad i kroppen og dermed kan det betyde at der skal ryddes op, gamle skavanker kommer måske op til overfladen og sammenhængen imellem det vi føler og vores krop fremstår klarere.

Fysisk har vores krop meget behov for de grønne grøntsager, det er er ikke uden grund at det er den del af planten som har bladene der er tilknyttet Skorpionen og således også bladgrønt som vi med fordel kan bruge, hvis der dukker gamle skavanker op. Derfor står den for mig også på agurkejuice i eftermiddag, da et gammelt mave tarm problem har stukket hovedet frem og der er agurkejuice fantastisk.

Skorpionen er også den periode hvor jeg kan opleve tyngde i mine følelser, simpelthen fordi at det bliver mørkere udenfor og vejret er mere gråt sammenholdt med den meget sensitive 8 energi som jeg er i netop her i Skorpionen. At komme ud hver dag bliver vigtigt for mig. Og lige så pludselig som tyngden i følelserne kan være der i Skorpionen, lige så sikkert har det været hvert eneste år at når vi så kommer til Skyttens periode så forsvinder det som dug for solen. Elsker at iagttage den slags 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *