Den 13. December 2019 :-) en dagsenergi

Den 13. December 2019 

For det første tusind tak for hjælpen i går, det betyder meget 

13 er en forandringsenergi, den er kreativ og utraditionel, helt sin egen, den trives med at vende op og ned på alting og det er dig der skal sørge for at det bliver i en god og konstruktiv retning, ved at rette din energi mod de gode skift og være på forkant med hvilke forandringer du og dit liv har brug for så brug den godt. En meget kreativ, iderig og frihedelskende energi der er helt sin egen.

I forhold til december måned så er der tempo på energien, det går stærkt og den ruller derud af og du kan ikke stoppe tempoet, men styre retningen. Vælger du at skabe flow, følge det der løfter dig ind i en opadgående spiral, følge glæden eller kæmper du imod, presser og stresser dig selv så energien kører ind i en nedadgående spiral. Valget er dit.En energi der kan give succes, en solenergi fuld af vitalitet og godt lederskab.

I forhold til Skyttens periode så har vi et stærkt engletal, der også handler om lederskab, nemlig at hjælpe andre mennesker fremad og meget gerne med englenes hjælp, for de rykker tættere på i denne energi og ønsker at øge samarbejdet med os. De går gerne foran og fjerner sten på vores vej, men det er vigtigt at vi inviterer dem ind, giver dem lov.

Overordnet så er energien målrettet, struktureret, der skabes overblik og detaljer kommer på plads.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *