Stenbukkens tegn <3

Først og fremmest glædelig jul til jer alle og med ønsket om et velsignet nytår 

Stenbukkens tegn 22/12 – 2019 til 20/01 – 2020  Del gerne 

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Alt efter hvilket tal du er født under fra 1 til 31 i løbet af hele året, i en hvilken som helst måned, kan du gå ind og læse om tallet herunder. Husk også at læse under månedsenergien på hjertebilledet for december.

Stenbukken er astrologisk et jordtegn, sej, arbejdsom, udholdende og villig til at løbe en risiko, hvis noget er interessant nok, den er vant til at det kræver noget at få tingene til at lykkes.

Ud fra sjælens numerologi er Stenbukken et Sjælstegn, det vil sige at den overordnet har fokus på følelsernes og psykens område, sjælens trivsel og det kan ofte være de dybe og til tider svære følelser den skal ind omkring, den kryber ikke udenom det der er svært, men ser det i øjnene, rummer det og mærker det.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn. Så er du f.eks født den 4. April så læs under tallet 4 og er du født den 7. September så læs under tallet 7.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året vi er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse så vil du mærke at du skal tage det roligt og tage et skridt ad gangen. Lad være med at se så langt frem, tag det roligt, det er de små skridt som skaber de store resultater i sidste ende. Energien prioriterer at arbejde i nuet for at bygge energi op, så hav fokus på at bygge noget godt og konstruktivt op. Undgå at fokusere på for langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad, skridt for skridt. Nyd nuets energi, vær til stede 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget af det som er kørt fast eller er i stilstand, fordi at der findes bedre muligheder. Kæmper man imod det nye så kan man blive lidt kastebold for denne omskiftelige energi, så vær på forkant og vær åben for den forandring som dit liv har behov for. Energien styrker dit mod, men skal bruges fremadrettet for at skabe gode skift, så husk på hvor du vil hen og gå efter det 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, følelser, ideer og tanker, meninger og holdninger og bruge det konstruktivt, udtrykke dig selv via ord. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er også meget aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den kan have god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at koble fra ind imellem, da man ellers kan få for travlt, det vil sige gå lidt ned i gear, få slappet af f.eks ved at komme ud i naturen eller andre hyggebeskæftigelser, der slapper af 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på at holde en optimal, positiv og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre en følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, f,eks fra andre mennesker så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. At rense sin energi indimellem med et brusebad af lys kan også være nødvendigt og godt, da man har et par ekstra antenner ude og derfor nemt får noget fra ens omgivelser ind i ens system, som altså helst skal ud igen 

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så er det tid til at give slip, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer til eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det kan være gamle følelses og tankemønstre som der skal kigges nærmere på. Det gamle skal slippes før der kan blive plads til noget nyt. Find tilliden til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Og hav tillid til at der er en årsag og grund til det du gennemlever, find den røde tråd i dit liv og overgiv dig til den guddommelige kraft, lad din intuition lede dig på vej 

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og desuden en god evne til at kunne mærke grænser, både egne og andres, sige til og fra, tage vare på sig selv. Det er vigtigt at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet og blive udfordret til at stå alene for at finde din styrke, også til at gå imod strømmen hvis det føles rigtigt. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære meget 

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre mere direkte af natur, man er som man er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over. I denne energi har man styrke til at bevæge sig ud i lyset, blive set og være i centrum som den man er. Energien kan forstærke lederevner, hvis man arbejder med dette 

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så handler det om at finde balancen, finde sit ståsted og den vej man skal gå fremover. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at man svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre, så man kan sagtens bruge den til at gøre andre glade ved at anvende sin gode indfølingsevne. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da man er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret 

Glædelig jul og godt nytår 111  111

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *