Den 23. December :-) en dagsenergi

Den 23. December 2019  en dagsenergi

23 er aktiv af natur og har som regel flere, nogle gange mange bolde i luften der skal ske noget. Så vigtigt at være obs på at have gang i det der er ønsket og nødvendigt og desuden sørge for pauser ind imellem, da energien ikke gør det af sig selv. Der er desuden stor fokus på kommunikation i denne energi, samspillet med andre er i fokus og den kan være god til både at udtrykke sig på skrift, men også i situationer hvor andre skal hjælpes.

I forhold til december så har vi en stærk engle energi der retter fokus på dem som går foran og hjælper andre mennesker fremad, det kan være ved at inspirere eller rådgive og her er der god hjælp at hente, englene rykker tættere på og hjælper med arbejdet, men også med at gå foran og fjerne barrierer på vejen.

I forhold til Stenbukkens tegn så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Energien er meget intuitiv, men kræver den indre tillid, for der kan sagtens være kaos i det ydre og måden at komme igennem dette er at lytte til de impulser der kommer indefra, lige meget hvor mærkelig de kan synes.

Overordnet så har vi en arbejdsenergi, der samtidig kan være indadrettet i sit fokus, der ryddes op i det indre og ydre.

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *