Januar månedsenergier :-)

Januar 2020 godt nytår

Husk at månedsenergien er i samspil med stjernetegnsenergien og at det godt kan give udfordringer, selvom der samtidig er gode energier i spil.

Så kom vi ind i 2020 og ud over at vores personlige års og månedsenergier skifter, så starter de kollektive årsenergier også forfra, det vil sige at forrige år var vi i 2018 som i tværsum gav 11 – 2 og sidste var det så 2019 som havde 12 – 3 i tværsum og i år har vi så 2020 med 4 i tværsum. Mere om dette på i weekenden hvor jeg får tid til at skrive om det nye årti..

Men her kommer så jeres personlige månedsenergier. Husk også at læse under Stenbukkens tegn under mit tidligere periodebillede, da den jo stadig arbejder i 3 uger endnu.

Vi er som sagt gået ind i Januar måned og det betyder et skift i energien for os alle. Så her kan du gå ind og finde det tal du er født under, lige meget hvad tid på året du er født. Så er du nu født f.eks den 3. eller 21. Juli så læs under tallet 3.

Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Januar giver dynamik og handlekraft, den er stærk og vital og begynder stille og roligt at hente lyset tilbage fordi at den har solenergi i sig, den er perfektionistisk, går nødigt på kompromis, kan lide orden og styr på tingene og går efter det optimale og bedste i enhver situation. Den rummer også positivitet og optimisme.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, da det er månedsenergien for os alle. Så er du født den 23. April så læs under 23 og er du født den 8. August så læs under 8.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så går du ind i en energi der handler om at have omsorg, hjerterum og kærlighed til din omverden og andre mennesker, en energi hvor det handler om at give og hjælpe, gøre en forskel. Energien er meget sansende af natur så derfor kan der også være fokus på områder som mad, musik, smag, duft eller naturen og farvernes verden, alt der aktiverer dine sanser. Endelig så rummer energien gode healingsevner som kan komme andre til gavn på mange forskellige måder, alt efter hvordan du bedst arbejder med dette

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig, den bliver mere følsom, mere intuitiv og der kan komme rigtig stærkt fokus på det spirituelle, at arbejde med dette. Sæt din intuition først her, så går det bedst og sørg så for at prioritere det gode, det som handler om trivsel, udvikling og vækst og skru ned for det negative så du undgår at det fylder for meget i din hverdag og dermed påvirker dit liv for meget. Søg efter det som giver mening i dit liv og giv det første plads i dit liv

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, stopklodser og barrierer, det betyder også at den kan være sværere at styre og lede fordi at den uden lederskab spreder sin energi i alt for mange retninger og det kan være svært at sige til og fra, mærke grænser. Så meget desto vigtigere er det at gå efter det bedste og mest optimale og lade alt andet passere og husk også at bede den guddommelige kraft og dine engle om beskyttelse, da dette kan mangle i denne energi. Til gengæld rummer den alle muligheder, her åbner alting sig så ønsker du at nå stjernerne og realisere drømme, er der godt stof til dette her

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved eller turde gå imod strømmen og gå indad. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Der er meget tempo på, så her skal du virkelig tage styring i energien og lede den mod glæden, det som løfter din energi og undgå det som skaber stress og kører den i bund. Der kan være meget succes at hente i denne energi, når du går efter at være en sol og en god leder for andre, men også prioriterer det som du brænder for og udbreder det til andre. Husk at tage lederskab i denne energi for ellers kan den nemt komme til at føles som lidt af en rutsjebane

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser. F.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder og muligheder, nye veje og ideer, hvor du hjælper og inspirerer andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for dette og lidt bevidst. Tallet kaldes også at gå i englenes fodspor, fordi at de her ofte går foran og baner vejen for dig,fjerner blokeringer og tager en del af arbejdet på sig, hvis du altså beder dem om det.

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, det betyder også at den er perfektionistisk og fokuserer rigtig meget på de små ting, at de også skal være i orden. Energien har sans for enkelthed. Denne energi arbejder bedst i nuet og bevæger sig gradvist fremad, et skridt ad gangen, det er bedst at undgå at forcere tingene, have for travlt for så vil energien bremse dig og bede dig sætte tempoet ned. En grundig energi der hellere øver sig en gang for meget end for lidt, den trives bedst når alle brikker er vendt og alt er nøje gennemtænkt

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Og sørg også for gode energier omkring dig

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for indefra dig, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal dele ud af dig selv. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Fordi der er er en del tempo på så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv, pauserne skal vælges til

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *