Den 4. Januar 2020 :-) en dagsenergi

Den 4. Januar 2020 

Som tidligere nævnt så er stjernetegns og månedsenergien i samspil med hinanden og det er ret vigtigt at vide, for nogle af de tal som er mest på arbejde i øjeblikket er nok dem som er født under tallet 1, 4 og 7 i grundtal. Overvejer om jeg skal lave noget tekst om det, bliver dog ikke i dag.

4 er kreativ og utraditionel af natur, helt sin egen og en energi der trives med frihed, luft under vingerne og at kunne gøre lige præcis som man har lyst til. Det er en forandringsenergi, som elsker at vende op og ned på tingene og det er vigtigt at bruge den til at gå efter de optimale, gode og fremadrettede forandringer. Der kan være meget kreativitet i energien.

I forhold til månedsenergien Januar så har vi en power og arbejdsenergi, en energi der enten kan betyde at du tager en dag hvor du arbejder igennem eller en dag hvor du går i hi, eller en kombination. Den er umiddelbart ikke særlig social anlagt, meget sin egen. Er der behov for oprydning, rengøring eller at komme op at træne så er dagen meget velegnet, men også til meditation og tid alene. For at undgå kamp i denne energi så er det vigtigt at gå indad hvis der opstår udfordringer og løse dem ud fra sin egen kraft og lys.

I forhold til Stenbukken så har vi en forstærket kommunikations energi, den er meget sensitiv, men kan også øge temperamentet, fordi at den er så sensitiv så der kan overreagerer på stimuli, det kan være omgivelsernes energier som vi nemt tager ind i systemet og glemmer vi at rense og nulstille vores energi f.eks via meditation eller at komme ud i naturen så kan den hobes op og dermed gøre os kortluntede. Energien transformere tung energi til let, mørk energi til lys og negativ energi til positiv.

Overordnet så er der meget power på, men også yderst sensitive energier, så vær stærk i dig selv, husk at skille ad hvad der er dit og hvad der er andres og nulstil og rens din energi ved behov.

Kh Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *