Den 22. januar 2020 :-) en dagsenergi

Den 22. januar 2020  en dagsenergi

22 er en blød og blid balanceenergi, et engletal med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre, en meget givende energi. Det er dog vigtigt at give til de rigtige, da vi ellers kan miste energi og dermed komme til at mangle det i os selv.

I forhold til januar så så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, en arbejdsenergi som betyder at vi skal på arbejde både i det indre og ydre, ind og finde vores indre lys, vores indre kraft. Det er en energi hvor vi skal stå alene, give til andre, men klare vores egne udfordringer selv.

I forhold til Vandmandens periode så har vi en energi der holder os i nuet og sørger for at når vi bevæger os så sker det gradvist, et skridt ad gangen og går det for stærkt så vil energien automatisk bremse. Der er desuden stor fokus på detaljer, at perfektionere de små ting og stå inde for det vi giver ud til andre.

Overordnet så har vi en meget sensitiv energi, vi mærker andre menneskers energi tydeligt og tager det ind i vores system og det er vigtigt at få renset og nulstillet os selv.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *