Den 5. februar 2020 :-) en dagsenergi

Den 5. februar 2020  en dagsenergi

5 er aktiv og bevægelig af natur og kan lide at have flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget og ja pauserne skal vi selv lægge ind, det sker ikke af sig selv. Der er stor fokus på kommunikation via ord i denne energi, det kan være direkte eller på skrift.

I forhold til februar måned så har vi et både blødt og alligevel stærkt engletal som handler om at hjælpe andre fremad, hjælpe dem der går foran og hjælper og inspirerer andre, så de også kan komme fremad og her rykker englene tættere på og tilbyder deres samarbejde når vi beder om det.

I forhold til Vandmanden så er der fokus på forandring, at gå nye veje, gøre noget på en anden måde end vi plejer, følge nye ideer og impulser. Det er vigtigt i denne energi at gå efter de positive fremadrettede forandringer, da energien følger dit fokus.

Overordnet så er energien rummelig og omsorgsfuld med hjerte forandre, men også en energi hvor sanserne øges, det samme gælder healingsenergien.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *