Den 6. februar 2020 :-) en dagsenergi

Den 6. februar 2020 

Dagen i dag handler om hjerte, nærvær, ord og aktivitet.

6 er givende og rummelig af natur, varm og kærlig med plads til andre levende væsener og deres forskelligheder, vi skal allesammen være her. Sanserne er meget aktive og stærke, så brug dem til nydelse, afslapning og kreativitet. 6 er også et tal der rummer stærke healingsenergier.

I forhold til februar måned så har vi en energi der foretrækker at holde os i nuet, det eneste sted vi virkelig lever er lige nu, så glem gårdsdagens udfordringer og morgendagens bekymringer, vær til stede. lev livet enkelt og nyd de små detaljer, så du bliver bedre til det du fokuserer på.

I forhold til vandmandens tegn så er energien bevægelig og aktiv og kan lide flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det kan være direkte tale eller på skrift og det handler om at udtrykke det du har på hjerte.

Overordnet så er energien åben, med fokus på muligheder, men også med øget sensitivitet.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *