Den 7. og 8. februar 2020 :-) to dagsenergier

Den 7. februar 2020 

Den 7. februar 

7 er følsom, åben og intuitiv af natur og med en rigtig god kontakt til vores spirituelle lag og dermed også en energi som skaber kontakt til engle, hjælpere og vores formål. 7 har fokus på trivsel, udvikling og hjælp, på det positive og ønsker at det fylder os og vores liv ud.

I forhold til februar så er der fokus på forandring, nye veje, nye muligheder, en energi der er kreativ, frihedselskende og selvstændig anlagt, en energi der handler om at følge og gøre det som vi har allermest lyst til. Her er det vigtigt at fokusere på det gode fremadrettede forandringer, da energien følger dit fokus.

I forhold til Vandmandens periode så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og energi, alle sanser forstærkes og vi opfanger energier fra vores omgivelser, mennesker, dyr, steder, jorden alt efter hvor vi nu er. En energi hvor vi kan blive bedre til at læse andre og dermed reagere konstruktivt i forhold til dem, men også en energi der kræver ro, alenetid, fordi at vi med så stor påvirkning skal nulstilles indimellem.

Overordnet så er der tempo på dagen, energien løber stærkt, så følg flowet og glæden, det der løfter og undgå stress.

Den 8. februar 2020 

8 er en fuldstændig åben, grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden barrierer, stopklodser og grænser, så energien kan blæse ud i alle retninger og det kan være “tilfældigt” hvad vi henter ind, men i virkeligheden så er det en energi hvor vi kan tiltrække det vi fokuserer på så tag styring, vær en god leder i denne energi og gå efter det bedste og mest optimale. Der kan være meget sensitivitet i energien.

I forhold til februar så er energien meget aktiv og bevægelig og der kan være flere eller mange bolde i luften, der skal ske noget og vi skal huske at koble fra ind imellem ved behov. Der er stor fokus på kommunikation via ord, at udtrykke det vi har på hjerte, det kan både være direkte og på skrift.

I forhold til Vandmandens periode så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, energien er meget intuitiv, men på en måde hvor vi får intuitionen vi skal følge, men ikke viden om hvorfor, derfor kræves der ekstra tillid her, tillid til det som kommer indefra, selvom der godt kan være uro eller kaos i det ydre. Denne energi ønsker styring oppefra.

Overordnet så holder energien os i nuet, der fokuseres på detaljer og vi flytter os gradvist, et skridt ad gangen og det vigtigste prioriteres.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *