Den 9. februar 2020

Den 9. februar 2020 

Det stormer derude og for nogles vedkommende så stormer det også indvendig, da energien både er meget stærk og meget følsom.

9 er en rigtig stærk og handlekraftig marsenergi, fuld af kraft og power, god handlekraft, men også en energi der kan lide at vælge de veje der udvikler mest og dermed også de veje som kan sætte os på arbejde. Ofte er det en energi hvor vi skal stå alene for at finde ind i vores eget lys, vores egen kraft

I forhold til februar måned så har vi en forstærket kommunikationsenergi, følelser forstærkes, sanser forstærkes, energi forstærkes, ord forstærkes og alt ryger ind i vores system og påvirker os, det gælder også andres energi. Det kan give behov for alenetid, for at nulstille energien, for vi skal jo ikke beholde andres energi derinde.

I forhold til Vandmandens energi så har vi en meget sensitiv, åben og grænseløsenergi, uden stopklodser, grænser og bremser, den arbejder dybt ind i vores indre, men kan også øge følelsen af sårbarhed. Det er vigtigt at tage styring i energien , da vi ellers kan komme til at sprede vores energi for meget.

Overordnet så er der aktive energi i spil og også en del fokus på ord som et godt redskab til at håndtere dagen.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *