Tal og frekvenser :-)

Hvorfor høj og lav frekvens også har betydning ved tal 🙂

 

Lad os sige at du har været forbi en numerolog og har ændret navn så du har nogle gode grundenergier i balance, det grundlæggende er på plads så meget som det nu var muligt på det tidspunkt og du har givet det tid til at blive integreret. Og egentlig så går du bare og venter på den der wauv effekt, at du virkelig kan mærke at det rykker, men der sker ikke rigtig noget. Du bliver usikker og begynder at spekulere på om det nu er de rigtige navne, hvad er der galt, måske skulle jeg have valgt en anden numerolog som er dygtigere.
Det er vigtigt at vide at alle tal har en høj og en lav frekvens og det har vi også og er vi i lav frekvens så møder vi også den lave frekvens i tallene, også selvom de er i rimelig balance. Er vi i lav frekvens så møder vi også den lave frekvens fra tallene i forhold til vores årsenergi, månedsenergi og stjernetegnsenergi, det kan være at perioden opleves for svingende, at merkur går retrograd, at alting er op ad bakke og vi møder det ene bump efter det andet.
Og det er ikke altid nok at ændre navn, det er ikke altid ensbetydende med at du altid går op i en højere frekvens, for nogle gange så er det meningen at du skal tilføje det i din hverdag som automatisk får dig højere op i frekvens. Det vil sige at du måske skal til at gøre noget andet end du plejer eller tilføje nogle rutiner.
Lad os sige at du møder det ene bump efter det andet og virkelig føler at livet er efter dig, life sucks. Og du kan ikke forstå at det bliver ved, du ved jo at du er skabt til noget bedre. Faktum er at ja du er skabs til noget bedre, men det kan være nødvendigt at løfte dig selv op på et andet niveau, op i et højere gear. Så bliver de bump du hele tiden møder bare nogle sten du kan stå på inden du bevæger dig videre, så du kan beslutte dit næste skridt.
Men så længe du kører nede i den lave frekvens så kommer du ikke op på stenen men bumper i stedet ind i dem.
Og hvordan er det så at frekvensen hæves. Der er mange måder. Mad fra naturen er ret effektivt, da det indeholder den rene kosmiske energi, her tænker jeg på levende mad, plantemad. Men der er mange veje at gå. Meditation er super effektivt. At opholde dig i naturen løfter dig automatisk. at være i solen, ved havet, i skoven kan løfte dig virkelig effektivt. At være sammen med mennesker der er højere i frekvens kan også hurtigt løfte dig, hvis du tillader det og går med energien. En dygtig terapeut kan også rykke dig, men så skal det være en der arbejder med frekvens. Og ja gode navne kan rykke dig rigtig langt, men det er en grundplatform, hvor du selv skal bygge de ting på der gør dig godt og får dig op i frekvens. Er dine navne ikke i balance, kan det gøre det sværere, fordi vejen dertil er længere.
Er dine navne i balance? Holder de dig låst fast i en lavere frekvens? Føler du at du konstant er på bjergbestigning? Er der for meget modvind? Og hvordan samarbejder de med dit horoskop?
Det vil jeg gerne tage et tjek op på, så du ved om dine navne egentlig er meget fine så du bare skal bruge de andre redskaber til at justere dig ind eller op i gear eller om der er noget grundlæggende det vil være godt at få justeret, så vejen til en høj frekvens bliver kortere og dermed gør det mindre krævende.
Er du intersseret så send mig en besked med dit fulde navn, din fødselsdag, din fødeby, dit fødselstidspunkt og dine forældres fødselsdag, så ser jeg på det 🙂 Hvis det ser fint ud, hvad kan du så ellers gøre?

Pris 300 kr

 
Kh Silicia <3
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *