Den 11 og 12. februar :-) to dagsenergier

Den 11. februar 2020

11 er et stærkt engletal, som er høj i sin vibration fordi at den skaber en stærk kontakt til englene og det eneste den kræver af os er at vi også er stærke i vores energi, for tør vi ikke lukke op for den spirituelle side af os selv så kan vi heller ikke bruge energien på den højfrekvente måde, men bruger i stedet ettallernes funktion, såsom lederegenskaber, at hjælpe andre fremad, men bruger ikke englene så meget og så bevidst som det ellers var muligt.

I forhold til februar måned så er energien åben og grænseløs, fuld af muligheder, men uden stopklodser. grænser og bremser, så det kræver at vi tager styring i den, leder den i den bedste retning for ellers kan vi nemt komme til at sprede energien for meget eller sende den i retninger som ikke er brugbare for os. Der kan være en del sensitivitet i energien.

I forhold til Vandmandens periode så har vi en hurtig energi, der er virkelig meget tempo på, så vigtigt at gå efter det der løfter dig, gå efter glæden, skabe flow og undgå det som skaber stress og at energien løber af med os og sender os ud på et rutsjebanetur, vi ikke føler vi kan styre. Du kan ikke stoppe tempoet, men kan med lidt øvelse styre retningen.

Overordnet så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, en energi der kan give lyst til og behov for at være alene, gå ind i os selv, men den kan også godt sende os på arbejde med mange gøremål.

Den 12. februar 2020

12 er langsom af natur og i dens højeste frekvens så er den en mester i detaljer, meget dygtig til at perfektionere sig indenfor et område, en mester til at være i nuet og en mester til at drage omsorg for kroppens fysiske trivsel. Daler den i frekvens kan den gøre os usikre, få os til at føle at vi ikke er gode nok og gøre at vi føler os for bremsede. Så vigtigt at holde os selv høje i energien.

I forhold til februar måned så har vi en stærk powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur, men også en energi der følger sit eget og gerne går imod strømmen. Det er en energi hvor det er bedst at bruge den indadvendte side i samspil med ens handlekraft, gå ind i sit lys og sin kraft for at undgå kamp i det ydre.

I forhold til Vandmandens periode så har vi et stærkt engletal der retter fokus på vores evner som vejleder og vejviser for andre, et engletal hvor englene rykker tæt på og yder deres hjælp og samarbejde, så vi bedre kan hjælpe andre. Der er både styrke og følsomhed i denne energi. Englene hjælper også med at fjerne hindringer på vores vej.

Overordnet så kan der være fart på energien, så vigtigt at være i nuet i den, være i flow, være nærværende og følge det der løfter os.

Kh Silicia 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *