Den 13 og 14. februar 2020

en 13. februar 2020 

To dagsenergier

13. februar 2020

13 er en kreativ og utraditionel energi og i dens højeste frekvens har den fokus på at være nyskabende, kreativ, skabe gode forandring, gå nye veje. Daler den i frekvens kan den tiltrække alle mulige slags forandringer.

I forhold til februar så er energien hurtig, en solenergi hvor det går derud af og det er vigtigt at prioritere glæde, det der løfter og undgå stress, det der kører energien i bund.

I forhold til Vandmandens tegn så er energien langsom, der arbejdes i dybden i detaljer og det er vigtigt at være tilstede i nuet, tage et skridt ad gangen. Pasning og pleje af kroppen er vigtig i denne energi.

Overordnet så to modsatrettede energier i spil, en langsom og en hurtig, fokus på forandring, så gå efter de fremadrettede positive skift.

Den 14. februar 2020

14 er i dens højeste frekvens aktiv af natur, kan lide at have mange bolde i luften og så er den en mester i kommunikation via ord. Er den ude af balance kan den give uro, forvirring og kaos.

I forhold til Februar måned så har vi et engletal med gode lederegenskaber, et tal der skaber øget samarbejde med englene, de hjælper os til at hjælpe andre og går også gerne foran og fjerner hindringer på vores vej.

I forhold til Vandmandens periode så er der fokus på forandring, kreativitet og nye veje, en energi med god integritet, men samtidig frihedselskende af natur, følger sit eget og det er lysten der driver værket.

Overordnet så er er fokus på omsorg, på at give og hjælpe, gøre en forskel. Sanserne er aktive og stærke.

Kh Silicia 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *