Den 17. februar 2020 :-)

Den 17. februar 2020 

Så går merkur retrograde det næste stykke tid, så vær obs på at tanker og kommunikation går ind i en mere indadvendt energi så brug den godt, betragt den som jeres ven til at få ryddet op og opløst gamle tanke og kommunikationsmønstre.

17 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser. Det er vigtigt at tage styring, gå efter de ultimative drømme, gå efter det bedste for dig selv. På grund af den meget åbne energi så er den ekstra sensitiv, så bed om ekstra beskyttelse ved behov.

I forhold til februar så har vi aktiv og bevægelig energi der kan give mange bolde i luften og så er der stor fokus på kommunikation via ord, det kan være direkte og på skrift og husk at Merkur påvirker her. Tag en pause ved behov.

I forhold til Vandmandens periode så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Intuitionen er stærk, så følg den lige meget hvor mærkelig den end virker, ofte forstår du først bagefter hvorfor.

Overordnet så holder energien os i nuet, alle detaljer skal med, så vær tilstede og tag et skridt ad gangen.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *