Den 23. februar 2020 :-)

Den 23. februar 2020 

23 er aktiv af natur og kan lide flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget. Pauserne skal vi selv huske på. Der er stor fokus på kommunikation med andre, det ping pong der opstår i dialogen med en anden person, det kan være direkte eller på skrift.

I forhold til februar måned så har vi et både stærkt og alligevel blidt engletal der har fokus på at tage lederskab, går foran og hjælpe andre mennesker fremad. Det kan f.eks være ved at inspirere eller vejlede. Englene rykker meget tæt på her og tilbyder at være en del af processen med at hjælpe andre, men også at fjerne hindringer på vejen, hvis de bliver bedt om det.

I forhold til Fiskens tegn så er energien stærk og kompromisløs, fokus er på at gå efter det bedste og mest optimale, halve løsninger og kompromisser kommer ikke på tale nu. Energien er maskulin af natur, lige ud af posen i væremåde og udtryk og med stærk integritet.

Overordnet så er energien målrette med et godt overblik og sans for detaljer.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *