Den 24 og 25. februar 2020 :-)

Krop-Sind-Ånd Aalborg

Den 25. Februar 2020  Messe og Numerologi på dyr

Jeg skal på krop sind ånd messe her fredag lørdag søndag i Aalborg, se link herunder. Skønne Christin Walter fra dare2develop har delt stand 51 med mig, så glæd jer, hun er rigtig dygtig, I kan altid spørge hende i kommentarer hvad hun kan, ellers måske du selv vil skrive lidt Christin. Og ellers så står jeg jo til rådighed for dig der gerne vil høre mere om tallenes spændende verden.

Ud over det så er jeg begyndt at have meget fokus på dyr, jeg har altid elsket dyr, specielt hunde og katte, fordi dem har jeg selv haft, men selvfølgelig også andre og det er selvfølgelig også ret vigtigt at ens dyr har gode navne, for det hjælper dem til et bedre liv hvor de bedre kan håndtere de udfordringer der vil være der ind imellem.

Men ellers dagsenergier, jeg nåede ikke dagen i går så den kommer lige her, ganske kort og så selvfølgelig dagen i dag.
Den 24. Februar 2020
24 var givende og rummelig af natur, en rigtig omsorgs og hjerteenergi med fokus på at hjælpe andre. Sanserne var virkelig stærke her så håber I nød naturen, farver musik, dufte, smage etc. Også en stærk healingsenergi.
I forhold til februar så var der fokus på at være i nuet, bevæge sig fremad gradvist, et skridt ad gangen. Stor fokus på detaljer, leve enkelt og tage tingene som det kommer.
I forhold til Fiskens tegn så var energien en blød og blid balanceenergi med en stærk indfølings og indlevelsesevne, fokus var meget på andre. En glad og følsom energi.
Overordnet så fokus på aktivitet og ord, men også på balance og på at være i nuet.
Den 25. februar 2020
25 er en åben, intuitiv og følsom energi, fokus er på trivsel, udvikling og vækst, det positive prioriteres og vægtes højt, ønsket er at lade det fylde mest. Der er god kontakt til intuitionen i denne energi, en god kontakt opadtil.
I forhold til februar måned så er der fokus på forandring, nye veje, nye muligheder, energien er kreativ og utraditionel. Frihed til at kunne gøre det vi har lyst til fylder meget her og vi har det bedst med mennesker der giver plads og rum til dette.
I forhold til Fiskens tegn så er energien målrettet med en god sans for og fokus på detaljer, det handler om at skabe struktur, system hvor der er behov. En energi der er beskyttende af natur og prioriterer de nærmeste.
Overordnet så er energien åben med fokus på trivsel og det er vigtigt at prioritere og følge vores intuition, de tegn vi får.
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *