Den 14. April 2020 :-)

Den 14. April 2020 

Så er påsken slut for denne gang og ja jeg har ikke rigtig haft tid til at skrive så meget herinde fordi jeg har haft en del opgaver at se til, hvilket jeg er virkelig glad for 

Men i dag den 14 er en aktiv energi der kan give flere, nogle gange mange bolde i luften der skal ske noget og pauserne skal vi som regel selv sørge for at lægge ind. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det vi har på hjerte vil ud.
I forhold til månedsenergien så er der også fokus på forandring, nye veje, nye ideer og nye impulser, og energien er sin egen, selvstændig og frihedselskende. I forhold til stjernetegnsenergien som for tiden er Vædderen så er energien målrettet med et godt overblik og sans for detaljer. En trofast og beskyttende energi. Overordnet så er energien åben, søgende og intuitiv med fokus på trivsel.

Ellers så varer det ikke længe før de mere sensitive af os begynder at kunne mærke Tyrens energi som kommer den 21. April. I forbindelse med de forskellige tegn så bruger jeg krystaller og ædelsten mere og mere, finder dem som er i samspil med de forskellige tal, for de kan være en kæmpe hjælp. Og her i Tyrens tegn hvor jeg netop er i et ultimativt maskulint powertal, er jeg godt dækket ind i forhold til at kunne holde balancen, når energien bliver så intens.

Hav en dejlig dag 

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *